Цементовози – використання, види, де придбати

29.11.2021 09:45 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Цементовозами – це спеціальні автомобілі, обладнані ємностями-цистернами для перевезення різних сипучих речовин, у тому числі цементу. Ці машини дозволяють транспортувати пилоподібні та порошкоподібні речовини, використовуючи так званий безтарний спосіб (тобто насипом).

Де використовують цементовози

Для цементовозів природно-кліматичні умови не становлять особливої ​​важливості, що є важливим фактором для багатьох галузей промисловості. Ці автомобілі користуються великою популярністю у будівельній сфері, добувній промисловості, в галузі металургії та сільському господарстві.

Також цементовоз купить можна для перевезення сухих сумішей, кварцового піску, мінеральних порошків, вапна, бетону, зерна, борошна, гіпсу та ін.

Подібні автомобілі необхідні для транспортування сипких речовин від заводів, великих складів на будівельні майданчики, до локальних складів або відносно невеликих підприємств реалізації будівельних матеріалів. Відповідно, цементовозу відводиться роль сполучної ланки в ланцюжку «виробник-споживач».

Види цементовозів

Вирізняють кілька ознак для класифікації, якими поділяють автомобільні цементовози: вантажність, завантажувальний процес, тип зчеплення з машиною.

За максимальною вантажністю поділяють 3 види:

  • 3-7 тонн (легкі);
  • 7-12 тонн (середні);
  • понад 12 тонн (важкі).

Цементовози бувають:

  • автомобільні (автоцементовози) – мають цистерну певного обсягу для транспортування сипких матеріалів по автомобільних дорогах;
  • залізничні – в них транспортування цементу здійснюється залізничними коліями.

З чого виготовляють цементовози

Для виробництва цементовозів, в основному, використовують сталь або алюміній. Ці матеріали забезпечують високу міцність ємності, дозволяють мінімізувати будь-яку фізичну дію, забезпечують стійкість до сильного тиску повітря, що подається. Також конструкції не окислюються, на них не з’являться іржа.

Сипучий матеріал, що транспортується, завантажують через спеціально призначені для цього завантажувальні люки, а вивантажують через конуси, розташовані внизу. Залежно від довжини цистерни, на ній мають від 3 до 8 завантажувальних люків і від 1 до 5 конусів. Сама цистерна буває як горизонтальною, так і вертикальною і має V-подібну форму, завдяки якій повітря в цистерні підіймається, а дрібні цементні частинки осідають відповідно донизу.

Де купити цементовози в Україні

Компанія logintech пропонує GN та Nursan типу Millenium або V – подібні. По бажанню клієнта можливо внести зміни до їх конструкції. Товари мають всі необхідні документи, що дозволяють використовувати цементовози у будь-якій країні. Придбати техніку можна в кредит або лізинг. Окрім нової техніки, компанія пропоную і варіанти вживаної.

Logintech компанія перевірена роками, вона працює на ринку майже 15 років, є офіційним представником в Україні багатьох фірм з Америки, Європи та Китаю.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат