Запорука спортивного успіху: обирай форму від провідних виробників



Зрозуміло, що звитяги у спорті дістаються лише колосальною працею та постійними тренуваннями. А вже сама підготовка до матчів і змагань великою мірою залежить від комфорту: залу й поля, одягу й взуття, взаєморозуміння з тренером і командою.

Тож, як обрати зручну форму, наприклад для футболу, розказали представники міжнародного спортивного бренду в Україні Kelme.ua.

Ужгородські футболісти тренуються в Kelme

Вибір виробника одягу часто впливає на ефективність занять. Екіпірування має бути якісним, технологічним і, звісно, гарним. Придбана форма за такими критеріями дає змогу спортсменові зосередитися на грі без відволікання на якісь незручності й запобігти ймовірним травмам. А ще надихає з головою зануритися у справу свого життя й забивати найкращі голи.

Експерти рекомендують віддавати перевагу відомим маркам, що мають власні розробки й добре зарекомендували себе у спортивному світі. Одним із таких є Kelme. Саме цей іспанський бренд наприкінці жовтня став технічним спонсором Ужгородської футзальної ліги (хто неофіт у спорті, пояснюємо: так називають футбол, що грають у залі, або мініфутбол).

Очільник УФЛ Олександр Терембець зазначив, що радий партнерству з міжнародною компанією, яку вподобали європейські спортсмени. Kelme вже 24 роки вдягає й споряджає команди і чудово зарекомендував себе на ринку спорттоварів.

З огляду на результати ігор, співпраця з іспанським виробником пішла ужгородцям на користь. Так, у ІІІ турі Другої ліги ми спостерігали феєрію голів: “Фіхтен” забив м’яча у ворота суперника 13 разів!

Команди Поділля, Черкас, Донеччини й Одеси отримали потужного технічного партнера

За цей рік змогли оцінити якість іспанського екіпірування хмельничани, черкащани, донеччани, одесити. На сезон 2021–2022 з Kelme уклали контракт футбольні клуби “Поділля”, “Олімпік”, “Минай, “Чорноморець”, “Балкани”, МСК “Дніпро”, НК “Верес”, Моршинська асоціація футболу тощо.

Як бачимо, географія партнерства міжнародної компанії з українським спортом широка. “Кельме Україна” підтримує професійні команди, ліги, аматорські й народні клуби та окремих спортсменів. А це багато про що свідчить.

Бери приклад і будь у тренді

Спробувати якість іспанського спорядження й відчути усі переваги та бонуси від співпраці з Kelme може будь-хто. У світі у зручній формі бренду грають 70 команд із 30 країн світу.

Аби зберегти чільні позиції на ринку, компанія постійно вдосконалює свою продукцію, розширює асортимент і розробляє нові технології. Велику увагу приділяє як зручності одягу, так і втіленню модних тенденцій, щоб спортсмени завжди мали привабливий й стильний вигляд.

А помірні ціни за бездоганної якості роблять бренд все більш популярним в Україні. Виробник пропонує чоловічі, жіночі, дитячі лінії, форму для суддів, а також нанесення клубних логотипів і персоналій на одяг, аксесуари, сумки й рюкзаки. Завдяки цьому команди завжди будуть вирізнятися з-поміж інших і привертати до себе увагу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат