Чому варто навчатися в Словаччині?

17.11.2021 11:05 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Затишна, компактна країна в центральній частині Європи надає стабільну базу для здобуття вищої освіти не тільки своїм громадянам, але і зарубіжним студентам.

Словаччина в плані організації і оплати навчання - одне з найпривабливіших європейських держав. Розвинена інфраструктура, помірний клімат, високий рівень безпеки і великий перелік університетів з різною профільної спрямованістю - ідеальний імідж для країни з багатою культурною спадщиною.

Більше про таку річ, як освіта в Словаччині можна дізнатися на даному сайті.

Переваги навчання в Словаччині

  • Якщо ви вчитеся досить добре, словацький університет платитиме вам стипендію.
  • Словацькі університети без проблем забезпечують своїх студентів гуртожитком, що автоматично знімає питання з пошуком і орендою житла.
  • Всі словацькі ВНЗ тісно беруть участь в програмі ERASMUS +, відповідно ви зможете брати участь в програмах по обміну, проходити стажування та практики в інших європейських університетах, що істотно розширить ваш кругозір і потенціал.
  • Ціни на базові продукти харчування в Словаччині нижче, ніж в Росії, Україні, Казахстані ..., відповідно - харчування тут буде обходитися вам не дорожче ніж удома, а то і дешевше!
  • Словаччина надає надійшли в її університети іноземним студентам вид на проживання, що дозволяє проживати в Словаччині і подорожувати по ЄС (включаючи перетин зовнішніх кордонів Європи) без спеціальних візових документів протягом усього часу навчання в Словаччині.
  • Після закінчення словацького університету, ви можете змінити свій статус ВНЖ на будь-який інший - робота, підприємництво ... простими словами: без проблем залишитися жити і працювати в ЄС. При цьому, ваш термін навчання зарахується до загального терміну проживання в Словаччині і через деякий час ви отримаєте словацьке громадянство!
  • Словаччина має гарне географічне розташування (по сусідству: Чехія, Польща, Австрія, Угорщина та Україна) і шикарну природу. Екологія тут хороша, шкідливих виробництв практично немає, повітря чисте, а клімат м'який.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат