Мікропозики: чи варта гра свічок?

17.11.2021 14:44 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Мікропозики - це саме той тип ласку грошей, який люди зазвичай роблять, коли перед зарплатою залишається зовсім мало грошей і їх просто не вистачає. Але через те, що вони такі не крупніше, багато людей не бачать в них якоїсь великої загрози. Вона є, і аж ніяк не маленька.

Де варто брати мікропозики?

Звичайно ж, якщо мова йде про кошти, то тут все обов'язково повинно бути ретельно перевірено. В іншому випадку, людина ризикує втратити і всіх грошових коштів, що у нього залишалися, і при цьому він залишиться ще боржником. Але подібної долі цілком можна уникнути, якщо правильно вибрати організацію.

Одну з таких перевірених організацій, яким можна довірливий: allycredit.com.ua. Там можна вибрати МФО для отримання позики, цілком на вигідних умовах, а також скористатись бонусними пропозиціями від різних компаній.

Поради про те, як варто брати мікропозики

  • Не беріть більше, ніж можете повернути. Багато споживачів розраховують, раз вони беруть велику грошову суму, то з її допомогою вони зможуть заробити ще більшу кількість грошей. Але з більшою часткою ймовірності цього не станеться, і тоді людина просто-напросто загрузне в власних боргах. При критичній ситуації рекомендується розрахувати той максимум суми, який ви в будь-якому випадку зможете повернути при отриманні зарплати.
  • Не намагайтеся заплатити за одну мікропозику іншою. Дана концепція стає все більш і більш популярною, і завдяки цьому більшість людей починає потопати у власних боргах. Адже, укладаючи подібну схему, з кожним разом фінансовий борг починає і продовжує тільки збільшуватися. Адже суть промашки тут гранично ясна: беручи першу суму, людина повинна віддати цю суму разом з її відсотками, але зробити цього не має можливості, тому бере друга позика, але тут вже виходить, що його відсотки подвоюються. І таким чином виходить, що це може тривати до нескінченності, а заборгованість ризикує перетворитися в борг з астрономічною сумою. З цієї причини рекомендується навіть пробувати так робити, тому що це точно нічим добрим не обернеться.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат