Пластична хірургія - допоможе вам стати красивіше



Пластична хірургія, також відома як реконструктивна хірургія, може відновити зовнішній вигляд і функції, які були втрачені. Довіртеся пластичних хірургів, які допоможуть вам стати красивіше - тут про все більш докладно.

Навіщо потрібна косметична хірургія

Люди, які приходять в клініку косметичної хірургії, можуть мати недоліки, які впливають на їх впевненість або самооцінку. Найчастіше це ніс, який вони вважають занадто великим, або вуха, які сильно стирчать. Хоч би яка була причина, методи і навички, які використовуються косметологами, є одними з кращих в країні.

Косметична хірургія грудей

Існує три основних види косметичної хірургії молочної залози. Це:

  1. Операція для збільшення розміру грудей за допомогою імплантатів.
  2. Операція по зменшенню розміру грудей.
  3. Операція з підтяжки грудей (мастопексія) для підтяжки грудей, відновлення більш молодого зовнішнього вигляду. Підтяжка грудей також може бути виконана або з збільшенням грудей, або зі зменшенням грудей.

Косметична хірургія на тілі

Крім роботи над грудьми і особою, пластичні і реконструктивні хірурги також пропонують операції по зменшенню отвисшей шкіри після схуднення або видалення зайвої жирового прошарку. Це може включати в себе відносно невеликі процедури на плечах, внутрішній стороні стегон або підтяжку живота, а також набагато більш широку окружну підтяжку тіла, необхідну людям, які втратили надмірна кількість ваги за короткий час.

Зниження ваги

Наша висококваліфікована команда експертів з видалення зайвого жиру допоможе підібрати найбільш оптимальний метод для зниження ваги, який підходить для ваших унікальних потреб.

Пластична хірургія після травми

На жаль, будь-який тип нещасного випадку, будь то через фізичного впливу або опіків, може привести до травми, яка призводить до втрати тканин або прямого пошкодження кісток, кінцівок, рук, ніг або особи.

Пластична хірургія може відновити пошкодження, а косметичні методи поєднуються з реконструктивними хірургічними методами, щоб відновити природний зовнішній вигляд, наскільки це можливо.

Це реконструктивна хірургія для відновлення верхніх і нижніх кінцівок, кісток і тканин обличчя. Також роблять пересадку шкіри і зменшення рубців у пацієнтів з опіковими пошкодженнями шкіри або після обширних рваних ран.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат