Як обрати ліжко для сну: основні характеристики та рекомендації



Здоровий та повноцінний сон – це головний параметр для гарного самопочуття. Для того щоб міцно спати, потрібно забезпечити собі не тільки спокій, але й створити комфортне спальне місце. Головний елемент для цього – правильно підібране ліжко. Знайти підходящу модель з бука можливо в інтернет-магазині Дрімка.ком.

Як обрати ліжко для сну

Сьогодні виробники ліжок пропонують широкий вибір моделей, які відрізняються своїми характеристиками. Для того щоб обрати комфортну та якісну модель, звертають увагу на наступні параметри:

  1. Розміри. Основний параметр ліжка, який потрібно визначити в першу чергу. Зазвичай цю характеристику потрібно обирати, в залежності від кількості людей, які будуть спати на ньому. На вибір клієнтам є наступні моделі: односпальні (ширина до 90 см), полуторні (до 150 см), двоспальні (до 180 см). Орієнтуватися потрібно на бажання та власні розміри.
  2. Основа. Це основа ліжка, на який встановлюють матрац. Особливою популярністю користуються моделі з металевою сіткою або дерев’яними ламелями. У першому випадку ліжко зможе прослужити довготривалий період часу, в той час ламелі забезпечую більш комфортний сон.
  3. Каркас. Це також одна із основних частин ліжка, до якої відносяться бокові панелі та спинка. Зазвичай ці елементи виготовляють з натурального масиву дерева, ДСП, МДФ або металу. Останній матеріал менш популярний для виготовлення, так як незважаючи на його довговічність, він достатньо прохолодний та неприємний. Крім того, для того щоб забезпечити собі гарне самопочуття, потрібно обирати лише каркаси із натуральних матеріалів. Якщо є алергія, потрібно відмовитися від ДСП або МДФ, тому що в їх складі є клей, який викликає негативні наслідки для здоров’я.
  4. Зовнішній вигляд. Цей параметр потрібно обирати, опираючись на інтер’єр самого приміщення. Наприклад, до спальні в класичному стилі підходять масивні дерев’яні моделі.

Ліжко – це основний елемент, який потрібно уважно обирати для створення комфортного спального місця. Віддавати перевагу потрібно тільки перевіреним виробникам, які мають впевнену репутацію.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат