Матеріали для меблів і плити



"Томек" - ваш постачальник незвичайного, практичного і красивого дизайну для всього, що пов'язано з меблями для кухні, спальні, офісу, гардеробної і ванної кімнати. У магазині https://tomek.lviv.ua/ зібрали для вас кращу і найбільш функціональну фурнітуру і аксесуари, за допомогою яких ви можете спроектувати і обладнати свої красиві меблі для ванної кімнати, спальні, офісу або кухні.

Ви знайдете широкий асортимент фурнітури для меблів, чітко організованих і забезпечених усією важливою інформацією по установці і використанню, - практично все, що може побажати ваш майстер або любитель : петлі, що телескопічні, що направляють і демпфери петель, ящики для ящиків, дверні заслінки і заслінки ящиків, а також деталі меблів для внутрішнього і зовнішнього застосування, від прикроватной фурнітура і ніжка стіл до ніжка стіл і каркас стіл до розсувний двері, меблевий ролик і кухонний світильник.

Магазин познайомить вас з різними дерев'яними панелями:

Задні стінки кухні: ДСП з дерева / панелі з пластика з поверхнею HPL; в основному використовується для кухні.

Клеєний брус: шари шпони склеюються в панелі; використовується для внутрішніх перегородок.

Плити МДФ: древесноволокнистые плити середньої щільності, в які наклеєні деревні волокна і клеї на основі синтетичних смол; наприклад, використовується для виготовлення меблів, підлогових покриттів.

Плити HDF: древесноволокнистые плити високої щільності, в яких деревні волокна і синтетичні тверді клеї пов'язані дуже щільно; використовується для підлог з ламінату.

Клеєні дерев'яні панелі: масивні дерев'яні панелі, що складаються з клеєних дерев'яних брусків; в основному використовується для внутрішніх робіт.

Панелі HPL, Компакт-диски: в основному використовується для внутрішньої обробки (стільниці).

Панелі OSB: панелі з вирівняною великою стружкою, спресовані за допомогою клею; Наприклад, використовується для облицювання стін або предметів меблів, а також у будівництві дерев'яних конструкцій.

ДСП: панелі з дрібними невирівняними сколами, спресованими між собою клеєм; в основному використовується для виготовлення меблів.

ДСП декоративне: ДСП з декоративним папером; в основному використовується для меблевого і виставкового будівництва.

Необроблений ДСП: ДСП без декоративного паперу; в основному використовується для меблевого і виставкового будівництва.

Фанерні панелі: деревні плити, що полягають не менше чим з трьох шарів шпони, склеєних навхрест; наприклад використовується для меблів, садових будиночків.

Панелі для трафаретного друку: панелі на деревній основі, які складаються з нерівномірної кількості шарів шпони і мають нековзну структуру; використовується, наприклад, в автомобілебудуванні і бетонній опалубці.

Столярна плита (фанера): середній шар складається з паралельних смуг, верх і низ з шарів шпони; використовується, наприклад, для виготовлення меблів і будинків на колесах.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат