Як обрати сукню за типом фігури: яблуко, перевернутий трикутник, прямокутник, трикутник

16.11.2021 17:58 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Кожна дівчина має унікальну фігуру, яка має свої недоліки та переваги. Для того щоб гарно виглядати у будь-який час, потрібно правильно обрати одяг під особливості тіла. Знайти якісний та привабливий жіночий одяг за доступну вартість, можна відвідавши магазин одягу fromus.ua.

Як обрати сукню під тип фігури

Практично у всіх дівчат є в гардеробі декілька суконь різного фасону та зовнішнього вигляду. Правильно обрана річ дозволить виглядати леді привабливо у будь-який час, не дивлячись на погоду за вікном.

Для того щоб сукня виглядала гарно та підкреслювала переваги дівчини, потрібно орієнтуватися у виборі на особливості типу фігури. Найбільш поширеними вважаються наступні:

  • «Яблуко». Основна проблема такого типу фігури – округлий живіт. Тому головна мета одягу – скрити талію, та переключити увагу на інші переваги тіла. Для цих цілей обирають сукні з декольте, бажано з круглим або v-вирізом. Якщо немає проблем з руками, то можна акцентувати увагу саме на цій частині тіла, завдяки відкритим рукавам, що максимально відкривають зовнішній вид. Також обирають сукні, довжина яких вище коліна. Це дозволяє візуально подовжити красиві ноги, та зробити акцент на них. Бажано обирати просторі моделі, бо приталені будуть тільки виділяти проблемну зону. Ідеальні моделі: пряме, сукня-трапеція, сукня-сорочка.
  • Прямокутник. Недолік такого типу фігури – повністю квадратна фігура, без видимої талії. Основна задача – зробити візуальну різницю між талією та плечами, та зробити силует більш жіночним. Таке можна створити шляхом незвичного та видимого декольте. Ідеально підходить v-виріз. Довжина рекомендується вище коліна, щоб подовжити силует та акцентувати увагу на цій деталі. Для того щоб візуально створити талію, рекомендується обирати сукні з поясом або с запахом. Саме незвичний пояс допоможе створити візуально переходи між плечами, талією та стегнами. Ідеальні моделі: сукня-футляр або моделі з запахом.
  • Перевернутий трикутник. Основний недолік такого типу фігури – широкі плечі. Основна мета – прибрати акцент з верхньої частини тіла та переключити увагу на нижню частину. Саме для цього рекомендується обирати сукні з нестандартним вирізом. Ідеально підходить асиметричний виріз. Довжину обирають вище коліна, а рукава відкриті та простого крою.
  • Трикутник. Проблемна зона – стегна. Рекомендується обирати довгі сукні, з відкритими плечами.

Для типу пісочний годинник підходить будь-який фасон.

Орієнтуючись на свій тип фігури, можна обрати круту модель сукні, яка акцентує увагу на перевагах тіла, та скриє всі недоліки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат