Яку вибрати магнітолу у 2022 році?

12.11.2021 16:45 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Кожен власник автомобіля рано чи пізно встановлює в салоні автомобіля магнітолу. З кожним роком ці пристрої отримують нові функції та можливості. Тому рекомендації по вибору 2015 року зараз вже не актуальні.

Власники авто періодично оновлюють мультимедійну систему, встановлюючи модель нового зразка. Тут варто лише враховувати типорозмір обладнання: 1DIN або 2DIN. По ширині ці розміри ідентичні, але по висоті відрізняються (5 см проти 10 см).

Рейтинг виробників

Ціна автомобільної магнітоли може бути дуже різною. Варто орієнтуватися на показник в межах 100-300 доларів. Саме в цьому ціновому діапазоні знаходяться пристрої, які заслуговують на увагу. Вони мають набір необхідних функцій, забезпечують високу якість звуку.

Звичайно, можна знайти й моделі дешевше, але не варто вимагати від них функціональності та високої якості звуку. Не варто вибирати електроніку нікому невідомих брендів. Вона працює недовго, в її роботі можливі збої. Краще сплатити певну суму за якість, щоб електроніка працювала не один рік.

Найкращі відгуки в нинішньому році отримала продукція таких відомих брендів:

  • Cyclon;
  • Mystery;
  • Pioneer;
  • Kenwood;
  • EasyGo;
  • JVC та інші.

Це відомі компанії з хорошою репутацією, які виробляють якісну електроніку.

Що можуть сучасні магнітоли 1DIN?

Раніше лише власники магнітоли 2DIN могли розраховувати на монтаж пристрою з екраном. Зараз навіть 1DIN-пристрій може мати висувний екран. Крім того, деякі сучасні зразки можуть використовувати смартфон в якості екрану. За допомогою Bluetooth-сигналу автомагнітола передає зображення на екран. Спеціальний мобільний додаток дозволяє керувати еквалайзером, треками та іншими функціями автомагнітоли.

Раніше власнику авто доводилося думати, де встановити 2DIN-магнітолу, якщо в салоні було місце лише під 1DIN. Зараз цього не потрібно робити: 1DIN-пристрої також можуть мати висувний екран або виводити зображення на дисплей смартфона. При цьому в конструкції самої магнітоли є спеціальні утримувачі для смартфона.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат