Лікування алкоголізму в реабілітаційному центрі «Выбор+» в Львові



Лікування хворих на алкоголізм в реабілітаційних центрах - гарантія отримання стійкого позитивного результату.

Алкоголізм - це актуальна проблема сучасного суспільства. На жаль, від цієї залежності не застрахований ніхто. Її небезпека в тому, що вона робить негативний вплив не тільки на фізичне здоров'я, але і на може привести до повної деградації особистості.

Лікування хворих на алкоголізм - це комплекс складних заходів. Успішне лікування можливе при професійному підході. Його гарантують фахівці реабілітаційних центрів. У Львові для цього можна звернеться в реабілітаційний центр Вибір +. Це закрита установа, в якому для пацієнтів створені комфортні умови проживання. Детальну інформацію про діяльність спеціалізованої установи можна тут http://vybir.lviv.ua.

У реабілітаційному центрі Вибір + організований правильний дозвілля. Він передбачає проведення групових ігор, спортивних заходів, прогулянок, відвідування сауни. Завантаженість пацієнтів виключає виникнення нудьги і пробуджує інтерес до здорового способу життя.

Процес реабілітації відбувається під керівництвом досвідчених і кваліфікованих лікарів, спеціалістів по хімічним залежностям і педагогів. Перед реабілітацією пацієнти обов'язково проходять етапи детоксикації та комплексного лікування. Обов'язково передбачені заходи щодо ресоціалізації та соціальної адаптації.

Індивідуальна підхід до пацієнтів психологів і психотерапевтів допомагає в короткий час позбутися від залежностей. Це дозволяє людям в найкоротший час повернутися до повсякденних радощів життя. Курс реабілітації залежить від індивідуальних особливостей організму людини і тяжкості залежності. Він може в залежності від обраної програми триває 3-12 місяців. Багаторічний досвід лікарів і психологів гарантує результативне лікування навіть в дуже важких і запущених випадках

При необхідності пацієнтам надається термінова допомога. Вона передбачає виведення з важких станів, при необхідності, коли виникають складнощі з транспортуванням пацієнта, процедури проводяться на дому. Важливим принципом роботи реабілітаційного центру є анонімність.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат