На території України стартував продаж iPhone 13

19.10.2021 14:19 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Перша поставка телефонів вже практично відсутня у продажу. Також почався перед замовлення Watch Series 7 (мінімальна ціна 14 999 грн.).

Старт продажів iPhone 13 в країні припав на 15 Жовтня. Основна частина поставлених в магазини телефонів була продана за попереднім замовленням (були відкриті за тиждень до початку основного старту). В даний момент знайти нову версію популярного гаджета в магазинах і у офіційних постачальників практично неможливо. Придбати можна виключно найпростіші моделі iPhone 13, які на старті продажів не користуються великою популярністю у покупців. Нова модель практично не має мінусів, однак для збільшення безпеки телефону рекомендується використовувати водонепроникний чохол на iPhone 13 Pro, який не тільки підвищує захищеність телефону, але і володіє вельми цікавим дизайном.

Тим часом 22 жовтня в країні стартує продаж Watch Series 7. Всі офіційні постачальники продукції Apple вже дозволяють попередньо замовити Apple Watch Series 7. При цьому на території країни буде продаватися виключно Базова (спортивна) версія моделі. На жаль, чутки про впровадження eSIM не були підтверджені, і покупці можуть тільки задовольнятися вибором кольору (Чорний/білий/червоний/синій/зелений і версія Nike).

Apple Watch Series 7 у версії 41мм. коштують 14999 грн., а 45 мм. - 15 999 грн.

Нова модель отримала цілий ряд змін, а саме:

— Збільшений екран і вузькі рамки (в порівнянні з попередніми моделями),
— Збільшена захист від пилу,
— Потовщення скла,
— Збільшеною швидкістю зарядки та іншими дрібними змінами.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат