Як правильно вибрати робочий одяг і чому спецодяг актуальний сьогодні?



Спецодяг є робочим одягом, який виготовляють за конкретними вимогами для різних видів діяльності. Щоб зробити грамотний і правильний вибір, краще скористатися послугами спеціалізованого інтернет-магазину https://specnaz.ua/ua/, де можна буде підібрати найбільш оптимальний варіант за демократичними і лояльними цінами.

На які особливості варто звернути особливу увагу?

Більшість сучасних бізнесів створюють спеціальну уніформу працівникам і робітникам. Справа в тому, що створення корпоративного стилю ніхто не відміняв, тим більше це актуально в сучасних реаліях. При виборі спецодягу, варто орієнтуватися на те, що він може бути простий і захисний. Простий спецодяг потрібен для того, щоб комфортно виконувати роботи. А ось захисний, дійсно захистить від тих або інших неприємностей, які можуть трапиться при виконанні трудових обов'язків.

При виборі важливими критеріями і умовами є наступні:

  1. Розмір. Так як кожен працівник виконує якісь певні види робіт, то важливо, щоб спецодяг не заважав рухам, ну і звичайно ж не заважав виконувати робочі обов'язки. При пошитті або виборі орієнтуються виключно на розміри працівника і підлаштовуються під нього – під кожного окремого робітника.
  2. Чоловічі розміри відрізняються від жіночих. Важлива не тільки статура, але і зріст, вага, обхвати талії, грудей, стегон.
  3. Колірна гамма. Як би це дивно не звучало, але колір має значення. Наприклад, якщо людина працює в нічний час доби, то спецодяг повинний бути доповнений спеціальними відображаючими стрічками і емблемами. А якщо людина працює десь в лабораторії, то, як правило, повинна носити білу форму спецодягу. Для інших робіт вибирають інші види забарвлень костюмів для робітників.
  4. Матеріали для спецодягу. При виборі матеріалів враховуються те, що вони повинні бути зносостійкими, пропускати повітря і давати тілу дихати, створювати комфортні температурні умови. Спецодяг повинен піддаватися легкому пранню, бути виключно гігієнічним та відповідати ГОСТ-вимогам.

Найчастіше для пошиття спецодягу застосовують натуральні, синтетичні або сумішеві тканинні матеріали.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат