Самостійно чи через СТО: як правильно ремонтувати та встановлювати турбіну



Серед черкащан достатньо водіїв, які не довіряють СТО і ремонтують авто самостійно. В деяких випадках це, можливо, і виправдано. Але ремонт турбін в Черкасах або навіть «банальну» заміну турбокомпресора краще довіряти спеціалістам. Чому так — поговоримо у цій статті.

Заміна турбокомпресора — це не просто

Здавалося, що там складного? Якщо турбіна вийшла з ладу, достатньо купити нову і встановити її самостійно. Мова йде лише про декілька болтів та трубкових з’єднань. Саме така логіка приводить до того, що автовласник після самостійних спроб встановлення несе турбіну назад з підозрою на брак.

Продавець ініціює експертизу, яка виявляє: турбокомпрессор пошкоджений через неправильне встановлення, тож гарантія не діє. Доведеться витрачатись на новий агрегат або ремонтувати пошкоджений. У будь-якому разі, мова йде про декілька тисяч гривень. Тож економією тут навіть «не пахне».

Немає сенсу розглядати всі причини. Тут і недбале відношення до встановлення, і помилки, і використання герметика… Важливо зрозуміти одне: самостійні ремонт та встановлення турбокомпресора неможливі.

5 причин звернутись до спеціалізованого турбосервісу

Ремонт, реставрація турбін та заміна з гарантією якості можливі лише за умови виконання робіт майстрами у спеціалізованих СТО. За інформацією компанії «ТурбоСТО», автовласник при зверненні до турбосервісу отримує наступні переваги:

  1. Захист від помилок і економія часу. Замість того, щоб шукати і вивчати інструкції, переживати через недотримання процедури, простіше доручити встановлення чи ремонт турбіни спеціалістам.
  2. Отримання лише потрібних послуг. На СТО проводять детальну комплексну діагностику та пропонують роботи, які дійсно потрібні для відновлення конкретної турбіни.
  3. Економія коштів. Замість досить дорогої заміни турбокомпресора майже у всіх випадках доступний ремонт: а це зазвичай дешевше у 2-3 рази. Причому відремонтований агрегат служить, як новий.
  4. Відсутність проблем. Схема проста: віддати турбіну та через певний час отримати повністю готовою (ще й з додатковою послугою встановлення). Максимально простий варіант для сучасного автовласника.
  5. Письмова гарантія. Відповідальні компанії дають талон, в якому гарантують якість проведених робіт та надійність турбіни. Це стосується всіх послуг: і ремонту, і встановлення нового агрегата.

Цих аргументів достатньо, щоб прийняти правильне рішення та звернутись до спеціалізованої СТО. Лише в правильно створених умовах можливі якісний ремонт та правильна установка турбіни.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат