ТОП-3 кращих світових виробників професійних зубних електрощіток



Електрощітки - ефективні засоби для чистки, захисту і повноцінного догляду за зубами і яснами. Її використання дозволяє попередити безліч серйозних проблем з ротовою порожниною, але тільки в тому випадку якщо щітка підібрана правильно і є високоякісним товаром. На ринку фігурує кілька брендів, які пропонують кращі моделі. Про найпопулярніші і найцікавіші пропозиції поговоримо більш докладно.

Oral-B

Електричні зубні щітки Oral-B здійснюють до 48 800 рухів в хвилину, в той час як звичайна ручна щітка може виконувати тільки 300-600 рухів. Oral-B Pro 1000 видаляє в два рази більше нальоту, ніж ручна зубна щітка і ідеально підходить для тих, хто піклується про гігієну свого рота. Використовуючи пристрої цього бренду ви отримаєте професійну чистку вдома завдяки унікальній технології щетини і підказкам в реальному часі. В електричних зубних щітках Oral-B використовується чудова технологія коливання / обертання / пульсації. Кругла головка щітки пульсує, щоб послабити наліт, а потім коливається і обертається, щоб видалити його з ваших зубів. Електричні зубні щітки Oral-B оснащені двохвилинними таймерами, які самі сповістять вас, коли варто закінчувати чистку. Також до переваг можна додати велику кількість режимів: Deep Clean, для чутливих зубів, масаж і інші.

Philips

Якщо вам потрібна більш м'яка чистка (наприклад, для чутливих зубів і ясен), обирайте Philips. Цей бренд пишається використанням унікальної звукової технології, яка дбайливо видаляє зубний наліт як уздовж лінії ясен, так і між зубами. Все, що потрібно, - це дві хвилини чищення, і через два тижні ви обов'язково помітите набагато більш здоровий вигляд перлинно-білих відтінків своїх зубів. Результат чистки є головним пріоритетом, але не варто недооцінювати і добре продуманий дизайн зубних щіток з цієї серії. Ще одне приємне доповнення, те що ви будете попереджені про заміну насадки, коли вона перестане працювати з оптимальним впливом. А їх час автономної роботи становить до трьох тижнів.

Colgate

Електрична зубна щітка Colgate - надійний інструмент, який за заявою виробника прослужить вам до трьох років. Головку щітки необхідно змінювати кожні 3 місяці, тому обов'язково враховуйте вартість цих змін. Але з будь-якої точки зору це дуже доступна зубна щітка, особливо з урахуванням набору функцій. Не важливо обираєте ви Colgate 360 ​​Optic White або будь-яку з інших інтелектуальних зубних щіток Colgate - ви отримуєте гідний, функціональний пристрій за доступною ціною, що забезпечує відмінні характеристики при видаленні зубного нальоту і чищенні зубів. Завдяки двом режимам очищення і вбудованому таймеру 360 Optic White гарантує видалення навіть застарілого нальоту з ваших зубів. Новинки бренду підкуповують технологією звуковий вібрації, інтелектуальними датчиками, що аналізують чистку зубів в режимі реального часу, автоматичним завантаженням даних через Bluetooth і сумісністю з iOS і Android.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат