Метизи - елементи кріплення



Вам потрібні болти та гайки? У цій категорії магазин зібрав для вас всі елементи, необхідні для з’єднання та фіксації. Ці металеві аксесуари корисні не лише у професійних майстернях та на заводах чи на будівельному майданчику - гвинти та гайки також можуть стати в нагоді при підвішуванні полиць або розміщенні телевізора на стіні. Подивіться, які вам потрібні. Купити метизи гуртом можна на сайті.

Які метизи ви знайдете в магазині

Широкий вибір металевих аксесуарів для кріплення та стикування, які пропонує магазин, допоможе вам доповнити необхідний асортимент. Існують метричні болти, а також шестигранні болти, рим-болти, плаваючі або трапецієподібні болти. Через матеріал, для якого ви їх будете використовувати, їх також поділяють на дерев’яні та бетонні. Нержавіючі гвинти становлять велику групу в цій колекції. Вони будуть корисні скрізь, де ви з'єднаєте або закріпите елементи, що піддаються впливу вологи та морозу. Болти також виготовляються зі сталі, яку потім оцинковують. Цей процес робить матеріал стійким до вологи. Правильний вибір кріплення є вирішальним у будь-якій комбінації елементів. Метизи необхідні в слюсарній роботі та в будівництві.

Встановіть гайки

Без належних гайок кріплення та кріплення можуть бути крихкими та занадто легко послаблюватися. В асортименті магазинів ви можете знайти елементи, які ідеально підходять для ваших потреб - шайби, ручки, стержні. Вони, як правило, діляться на шестикутні, а за формою та призначенням - метелики, шапочка або кільце. Виберіть гайки, придатні для конкретних болтів, і якщо ви хочете використовувати їх зовні, зробіть їх нержавіючими.

Не тільки болти та гайки

У великій колекції асортименту для підключення та кріплення ви знайдете не тільки болти і гайки, але і різні шайби, які незамінні в деяких конструкціях. Вони можуть бути нержавіючими, латунними і навіть поліамідними. Відповідні аксесуари для стикування та кріплення дозволять отримати міцні конструкції, а також правильно зібрати меблі або повісити обладнання на стіну.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат