Чи відповідають букети з доставкою та українська флористика європейському рівню?



Переглядаючи світлини компоновок закордонних флористів, мимоволі починаєш порівнювати їх з вітчизняною послугою в Ужгороді: на жаль, в Україні досі є багато недобросовісних флористів, які все ще використовують целофан для обгортки.

Але існує один заклад, де панує європейський рівень флористики це наша лавка з квітами. Жителі абсолютно кожного населеного пункту України та світу мають можливість отримати презент за вигідною ціною.

Ми задіяли до роботи тільки висококваліфікованих майстрів країни, котрі можуть похизуватися багаторічним досвідом та участю у міжнародних конкурсах. Щобільше, вони регулярно відвідують вітчизняні та міжнародні семінари.

Та вдала доставка квітів недорого в Ужгород від https://mfl.com.ua/uk/796-uzhgorod-dostavka-kvitiv неможлива без креативності: наші флористи завжди переповнені новими ідеями, що робить кожний букет унікальним.

Трішки про асортимент

Ми займаємося закупкою бутонів у провідних закордонних та українських компаній, де приділяють багато уваги на етапах посадки та росту рослин. Наприклад, тут використовують тільки органічні елементи, які забезпечують швидкий ріст та ідеальний стан.

Щоб квіти могли дуже довго стояти (більш ніж місяць), ми їх обробляємо натуральними спреями, котрі є безпечними для людей та тварин.

У нас можливо зробити замовлення доставки на будь-яке свято, включно із:

      ● днями народженнями;
      ● ювілеями;
      ● весіллями;
      ● національними, релігійними, професійними днями.

З недавніх пір в Ужгороді виконується чоловічий та дитячий букет, де разом із рослинами задіяні в композицію фрукти солодощі, предмети догляду.

Особливості магазину

Каталог сайту налічує понад 100 готових варіантів з будь-якого приводу, та їх можливо міняти. Виконуються аранжировка з 0.

Mfl.com.ua - інтернет-магазин квітів пропонує відстежувати транспортування компоновок до отримувача завдяки спеціальній програмі на сайті.

Кожний клієнт має можливість замовити доставку свіжих букетів по всьому Ужгороду зі знижкою до 50%: практично щомісяця проводимо акції, розпродажі та знижки.

Постійні покупці можуть скористатися додатковими бонусами у вигляді подарунків та інших заохочень.

Приймаємо практично всі методи оплати.

Заінтриговані новим рівнем сервісу? Тоді наш інтернет-магазин чекає кожного!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат