«Mir Sharov» – постачальник радощів і щастя

17.06.2021 18:38 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Обов’язково даруйте радість своїм близьким за кожної нагоди, адже це зовсім не важко. А якщо ви не знаєте як, спеціалісти інтернет-магазину «Світ кульок в Києві» допоможуть в цьому питанні, зібравши найкращий подарунковий декор для ваших близьких, враховуючи усі побажання та актуальну тематику.

Особливі подарунки для самих близьких у «Світ кульок у Києві»

Існує думка, згідно з якою повітряні кульки – це виключно дитяча історія. Але «Світ кульок в Києві» може вам довести, що такі подарунки можуть тішити і дорослих. Просто ознайомтесь із асортиментом, щоб зрозуміти, наскільки повітряний декор може бути стильним, цікавим та безпрограшним рішенням.

Тут вам запропонують тільки найкращі варіанти:

  • кульки-ходилки з фольги https://mir-sharov.kiev.ua/product-category/folga/shariki-hodilki/ для наймолодших. Яка дитина не мріє зустрітися зі своїм улюбленим персонажем? І завдяки «Світ Кульок в Києві» така подія може статися з кожним, адже тут є в наявності повітряні іграшки-ходилки в асортименті, і спеціалісти врахують усі побажання дівчат та хлопців. Поні, супергерої, трансформери, динозаври, принцеси, представники чарівного світу Дісней – тут є все для того, щоб малий винуватець свята залишився у повному захваті;

  • кульки-серця з фольги https://mir-sharov.kiev.ua/product-category/folga/shariki-serdechki/ для нього та для неї. Цей варіант також представлений в асортименті, і придатний як для малечі, так і для дорослих. Фольговані серця, натягнуті на жорсткий каркас у червоному, чорному, фіолетовому, білому, рожевому, рожево-золотому, золотому, малиновому кольорах ідеально впишуться у кожну композицію. Також ви маєте можливість обирати поміж сатиновим та глянцевим покриттям. Є у наявності і кульки-серця з латексу, і також у різних кольорах. А для тих, хто прагне до усього незвичайного, вам запропонують повністю прозорі кулі витягнутої та ідеально круглої форми з наповнювачем у вигляді різнокольорових сердець-конфеті чи малих кульок-сердечок;

  • хромові та металеві кульки обов’язково сподобаються чоловікам, особливо якщо розбавити композицію повітряними зірками та надувною пляшкою на каркасі.

Замовити цю чи іншу продукцію, адже це тільки маленька частина того, що є в асортименті, можна в режимі 24/7 – консультанти надають цілодобову клієнтську підтримку. При цьому товар може бути доставлений вам за вказаною адресою у той же день з кур’єром або службою таксі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат