Важливість перевірки контрагента

14.06.2021 12:25 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Багато починаючі підприємці, нерідко при розвитку бізнесу припускаються помилок, що призводять їх у підсумку до великих втрат. А все тому що, володіючи довірливою натурою, багато хто з них вірять на слово іншим підприємцям, не намагаючись особливо поцікавитися репутацією їх бізнесу. Не секрет, що співробітницької відносини з іншими фірмами, є одним з основних ступенів в розвитку будь-якого бізнесу. Тому, практично кожен підприємець стикається з необхідністю пошуку надійного контрагента.

Але слід зауважити, що від того, яким контрагенту підприємцем буде віддано перевагу, залежить не лише вигідність цієї співпраці, а й надійність розвивається в цьому руслі бізнесу. Тому кожен підприємець, перш ніж погодиться на укладення договору з контрагентом, намагається дізнатися якомога більше про нього інформації. Особливо якщо з ним, угода буде полягати вперше. І для виконання цього завдання, як правило, використовується сайт https://vkursi.pro/card/at-oshchadbank-00032129 сервісу «Вкурсі».

Докладніше про сервіс

Відрізняється простотою дизайну і нескладним меню, він здатний за кілька секунд надати практично всю інформацію, що стосується бізнесу зацікавив контрагента. Всю подану тут інформацію про кожну організації, сервіс "Вкурсі" ділить на три категорії, а саме:

  • Надійні факти - до неї відноситься вся підтверджена і має актуальність на даний момент інформація;
  • Зверніть увагу - тут вказуються дані, що втратили актуальність, через що не можуть сприйматися як важлива інформація;
  • Важливо - сюди вноситься саме критична інформація про організацію, що має негативний характер.

Такий розподіл інформації про контрагента, дозволяє в короткі терміни визначити, чи варто з ним укладати договір або, краще витратити час на пошуки іншого контрагента.

В яких випадках важливо перевіряти контрагента

Потрібно відразу помітити, що не всіх контрагентів, насправді підприємці піддають перевірці на бізнес. Досвідчені бізнесмени займаються нею в трьох випадках. По-перше, якщо ця співпраця буде перше із зацікавленими контрагентом. По-друге, при наявності підозр про те, що контрагент веде фіктивну діяльність, а за фактом, займається незаконним бізнесом.

У третьому випадку, перевірка контрагента відбувається, якщо він діяльність розпочав зовсім недавно. Така перевірка дозволяє з'ясувати, чи не є даний контрагент, фірмою одноденкою.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат