Як вибрати акустичну систему Fenda Technology?

14.06.2021 12:09 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Дана компанія спеціалізується на продажу акустичних систем. Тут можна не тільки купить мощную акустическую систему.

На що варто звертати увагу при виборі акустичної системи Фенди Аудио?

При цьому активні АС зручніше для мобільних комплектів, коли зайві дроти та пристрої ускладнюють роботу. Пасивні АС зручніше використовувати в стаціонарному вигляді, коли відстань від джерела сигналу до системи велике, і зручніше управляти параметрами звуковідтворення з одного місця.

Далі дивимося на технічні характеристики ось тут.

  • Розмір динаміка. Чим більше динамік, тим більшу площу він озвучує. Вибираючи, наприклад, між системою з динаміками 12 і 15 дюймів варто врахувати, що низьких частот буде більше від 15-и дюймовою системи. Отже, вона краще для дискотек, живої музики і т.д.
  • Звуковий тиск. Тут все просто. Більше тиск - могутніше система. Звуковий тиск - один з основних параметрів, на які варто звертати увагу, так як зазначена потужність може бути виміряна в умовах, які ви ніколи не зможете отримати, в той час як звуковий тиск - величина цілком конкретна.
  • Потужність. Розрізняють багато назв для потужності акустичних систем - програмна, музична, постійна, пікова (AES, EIAJ). З усіх варіантів ми радимо дивитися на номінальну потужність, вона ж RMS. RMS найбільш чесно відображає потужність АС. Що стосується вибору системи в залежності від потужності, то є два варіанти: умовний і правильний. Умовний варіант - це 1000Вт (1кВт) потужності на 100 чоловік. Тобто, якщо у вас зал на 100 чоловік, то для його озвучування буде потрібно 1 кВт потужності, на зал до 50 осіб - 500 Вт і так далі.
  • Правильний же варіант - це підбір акустичної системи в залежності від об'єму приміщення, адже ми живемо в тривимірному світі, і висота стелі має значення.
  • Частотний діапазон. Вимірюється в Герцах (Гц) і показує, який діапазон може відтворити акустична система. Чим ширше діапазон, тим краще. Для широкосмугових акустичних систем діапазон може коливатися від 45Гц до 20кГц.
  • Цікавим фактом є те, що з віком частотний діапазон, що сприймається людським вухом, зменшується. І, якщо вам від 40 років і більше, то, швидше за все, ви вже не чуєте діапазон вище 14кГц. Наочно цей факт продемонструє уривок з передачі Brain Games (Ігри Розуму) телеканалу National Geographics.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат