Кромкооблицювальні верстати в сучасному меблевому виробництві

09.06.2021 18:14 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Сьогодні ринок обладнання України представлений великою різноманітністю крайколичкувальних верстатів від світових та вітчизняних виробників і це не дивно, адже сучасне меблеве підприємство важко уявити без кромкооблицювального верстата. Кромкооблицювальне обладнання має важливе значення в технологічному процесі виробництва меблів, так як забезпечує гарний зовнішній вигляд готового виробу і захищає кромку меблів від пошкоджень.

Типи верстатів

Ручні і напівавтоматичні кромкооблицювальні верстати

  • Ручні кромкооблицювальні верстати. Таке обладнання має невеликі розміри, робота на ньому виконується в ручному режимі. Складається з фена, рукоятки і гільйотини. Кромку використовують з попередньо нанесеним клеєм - розплавом.
  • Універсальні кромкооблицювальні верстати з ручною подачею заготовки. Обладнані спеціальною клейовою ванною, можуть обробляти прямолінійні і криволінійні деталі. Бувають декількох видів:
  1. Без автоматичної подачі і обрізання матеріалу. Прості стаціонарні верстати з невисокою вартістю. Не зовсім зручні в роботі, так як стрічка в зону склеювання подається вручну і її необхідно попередньо нарізати.
  2. З автоматичною подачею кромки, але без її обрізки.
  3. З автоподачей і автообрізкою кромки. Найпопулярніший вид кромочніков. Незважаючи на свою відносну вартість і високу продуктивність такий вид обладнання зарекомендував себе з хорошого боку у меблевиків. З великим вибором крайколичкувальних верстатів від виробника можна ознайомитись в інтернет магазині https://donstan.com.ua/g3749061-kromkooblitsovochnye-stanki.

Автоматичні кромкооблицювальні верстати

Верстати з автоматичною подачею заготовки. Призначені для обробки прямолінійних деталей і виконують кілька функцій одночасно. Можуть облицьовувати меблеву заготовку відразу з двох сторін. Відрізняються високою продуктивністю і якістю обробки.
Верстати для постформінгу. Використовують для формування округлих торців на меблевому щиті з подальшим приклеюванням на край кромки з пластика або плівки.

То який крайколичкувальний верстат придбати?

Виходячи зі свого бюджету більшість виробників меблів замислювалися про придбання кромкооблицювального верстата бу або нового, вітчизняне або закордонне. Давайте розберемося. Нове обладнання імпортного виробництва набагато дорожче українського виробника, обслуговування і ціна запасних деталей також істотно відрізняється в ціні, тому мебельникові необхідно враховувати бюджет не тільки на покупку устаткування, але і на його подальшу експлуатацію. Якщо вибір припав на кромкопоклеечний верстат бу, то краще звернутися до перевірених виробників. Одним з провідних виробників крайколичкувальних верстатів в Україні є компанія Донстан, яка реалізує нові і вживані верстати для ПВХ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат