Тепловий насос Thermia - №1 в Європі: шведська якість за прийнятну ціну

09.06.2021 16:45 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Тепловим насосом являється опалювальний агрегат, який у якості обігріваючого елементу для житлових будинків використовує тепло із навколишнього середовища, наприклад, із повітряних мас, землі або підземних вод. Формула проста: до 6 кВт тепла виробляється на 1 кВт електроенергії. Простіше кажучи, теплові насоси поглинають тепло, що йде від сонця і перетворюють його у енергію з більшими показниками тепла, яку можна використовувати для опалення приміщень. На спеціалізованому сайті: https://noviterm.com.ua/uk/ можливо придивитися повноцінно весь товар та обрати те, що необхідно по демократичній і лояльній ціні.

ТОП- 3 переваги насосу Thermia – що слід врахувати в першу чергу?

Теплові насоси від компанії Thermia, що є частиною німецької корпорації STIEBEL ELTRON. Виробництво продукції зосереджено у Швеції. Там же розташувався і найбільший у Європі дослідницький центр, де займаються вивченням та тестуванням насосів. Саме там виготовляють одні із найякісніших теплових насосних станцій, які мають багато переваг, а саме:

  • гарантія на 5 років — агрегати збираються і комплектуються у Швеції. Кожен із приладів по показнику енергоефективності відноситься до класу «А». Отож обладнання 100% якісне та надійне;
  • швидка окупність — витрати вдається зменшити на 4 рази, якщо порівнювати із газовим або електричним котлом;
  • можна опалювати приміщення великі за площею без використання дров та газу.

Працівники компанії — це висококваліфіковані спеціалісти із багатолітнім досвідом роботи. Вони регулярно проходять підвищення рівня своєї кваліфікації, тому володіють передовими знаннями. Ось чому продукція, що випускається під брендом Thermia ніколи не розчарує своєю якістю — вона на високому рівні, точно як і безпечність та надійність.

Класифікація теплових насосів

Вся продукція, яку пропонує німецький виробник розділена на три основні категорії:

  1. Для буріння свердловини.
  2. Грунтовий тепловий насос.
  3. Водний тепловий насос.

Кожен з них має своє індивідуальне призначення, на що також треба орієнтуватися у виборі пристрою.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат