А ви вмієте вибирати святковий торт?

02.06.2021 21:23 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



З давніх часів місто Лева славилося талановитими кондитерами. І сьогодні вишукані торти Львів пропонує всім гурманам, і навіть найвибагливіші з них завжди залишаються у захваті. Тут можна замовити тарти, пляцки, чізкейки, традиційну дрожжову випічку та багато іншого. Незважаючи на подібну варіативність, улюбленим королем святкового столу залишається торт. В залежності від рецептури та дизайну він може бути зовсім-зовсім різний, але одна вимога залишається незмінною: він повинен виправдати всі очікування господарів!

Якщо ви шукаєте торти на замовлення Львів приємно здивує різноманіттям асортименту та висотою професійної майстерності кондитерів. У прагненні до краси та феєрії смаку українці не забувають і про фінансовий бік урочистостей. Що ж потрібно врахувати, щоб досягти ідеальної гармонії між практичністю та романтикою?

Знайомство з виробником та продукцією

Переважна більшість майстрів виставляє власні роботи на тематичних сервісах:

https://tortytut.com/lviv/cakes . Всі пропозиції тут розподілені за тематикою (День народження, весілля, дитяче свято тощо) та видами виробів. Скориставшись онлайн фільтром, ви зможете швидко вибрати потрібні параметри. Ключовими характеристиками, на які необхідно звернути увагу, будуть:

  • Рецептура. Можна замовити бісквітні або медові коржі, білосніжне безе або елегантний мус, хрустке листкове або пісочне тісто. Варіанти начинки та крему теж різноманітні - фрукти, горіхи, желе, кокосова стружка, вершки, шоколад та багато іншого.

  • Конструкція та вага. Великим попитом сьогодні користуються кілька ярусні торти, а також – незвична форма коржів. Для коханої людини радимо замовити одноярусні смаколики у формі серця, для ювіляра – у вигляді відповідних цифр. На сторінці кожного виробу вказана його вага.

  • Декор. Для урочистого заходу є принциповим питання привабливого декору. Рекомендуємо завчасно узгодити з майстром всі необхідні нюанси (особливо, якщо ви плануєте запропонувати власний варіант оздоблення).

  • Доставка. Не всі кондитери включають у вартість виробу ціну доставки. Деякі майстри наголошують на необхідності самовивозу. Ці деталі розумніше з’ясувати на початковому етапі співпраці.

Досвідчені розпорядники свят рекомендують замовити за 1-2 тижня до великого свята (весілля, ювілей тощо) маленьку «пробну версію» торту. Це дасть змогу познайомитися з його смаком та не турбуватися, чи виправдаються ваші очікування.

Це варто врахувати: секрети від професіоналів

Зазвичай господині хочеться максимально догодити гостям, нагодувавши їх смачно та ситно. Але торт прийнято подавати наприкінці застілля, тому він якраз повинен бути не дуже калорійним. Після численних закусок та гарячих страв гості прагнуть легкого та необтяжливого фінального акорду. Саме тому торт з жирним масляним кремом або ж пісочними коржами краще замовити для «солодкого столу» на роботі або ж – затишного домашнього чаювання. Якщо ж планується повноцінний бенкет, доречно зупинитися на мусах, безе, бісквітних тортиках.

Придбання 2 або 3 ярусного торту з різними начинками дасть змогу кожному гостю обрати улюблений смак. Для молодіжної вечірки можна замовити начинку з екзотичних фруктів чи ягід, а людям старшого віку краще запропонувати традиційний фруктово-ягідний набір.

При замовленні кондитерської продукції не варто економити на дизайні – адже бездоганний смак торту невдовзі забудеться, а його ефектний вигляд назавжди залишиться на фото.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат