Відмова у страховому відшкодуванню – не вирок

01.06.2021 22:22 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Минуло понад два десятки років, а добровільні види страхування так і не набрали достатньої популярності серед українського населення. Питання довіри до страхових компаній – досі актуальне. Про збільшення довіри населення до страхових пишуть багато експертів галузі, а прості українці констатують факт: кожна третя виплата відбувається або з порушеннями або затягується, або взагалі ігнорується до моменту втручання юристів та адвокатів. Чи можливо щось змінити?

Вітчизняні юристи сподіваються, що державою на законодавчому рівні недоліки страхової політики буде вирішено на користь мільйонів українців, які вже через кілька років почнуть усвідомлено захищати свої ризики з допомогою страхування, до якого є довіра. Саме європейська система страхування із закладеною відповідальністю перед споживачем страхових послуг є для України взірцем для наслідування, та вітчизняні законотворці не поспішають її наздоганяти.

А поки змін не відбулося, юридична компанія «Центр автовиплат «Поліс» допомагає тисячам українців отримати страхові компенсації, із виплатами яких зволікають, або й, взагалі, відмовляють. Юристи та адвокати компанії допомогли більш ніж 2 тисячам сімей отримати страхові виплати, які самостійно повернути люди б не змогли.

Чому люди не можуть самостійно відстояти право на отримання страхової компенсації, якщо мають на це право? Значні витрати часу, складна підготовка документів, відстоювання позиції у судах, безліч юридичних пасток і відсутність практики позитивних вирішень у схожих питаннях – ось основні причини невдач. Та звертаючись до фахівців нашої компанії, отримати належні кошти набагато простіше, адже ми націлені на:

  • безпрограшне ведення справ в Україні та за кордоном по страховому відшкодуванню потерпілим внаслідок ДТП,
  • юридичну допомогу та консультації постраждалим у ДТП,
  • допомогу при отриманні відшкодування постраждалим від нещасних випадків на виробництві,
  • експертну допомогу учасникам ДТП у кримінальних справах.

Важливий факт: ми не беремо жодних передоплат за надані послуги. Наші фахівці працюють від першого дня звернення людини і до моменту отримання страхової виплати.

Фахівці компанії зацікавлені у позитивному вирішенні справи кожного заявника, адже після завершення справи отримують певний відсоток як винагороду за проведену роботу.

Ми повертаємо 100% страхових виплат, завдяки 25-річному досвіду роботи у цій галузі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат