Порівняння ігрових автоматів Book Of Ra і Book of Maya



Компанія Новоматік випускає цікаві ігрові автомати. Найбільшим попитом користуються Book of Ra і Book of Maya. Ігрові автомати в казино https://zolotii-kubok.com/ Золотий кубок, мають схоже оформлення, але в налаштуваннях є певні відмінності. Тому, давайте порівняємо, в чому відмінності даних слотів.

Характеристики та бонуси слота Book of Maya

Ігровий автомат має високий показник волатильності, який становить 15 балів з 20. Для його оформлення, розробник використовує яскраві зображення малюнків травня. Ігрове поле розділене на 5 барабанів. Вони мають десять нефіксованих ліній, щоб користувачі могли робити ставки.

Можна виділити такі особливості цього слота:

      • На панелі управління розташовані кнопки для регулювання кількості активних ліній, розміру ставки.
      • По центру є кнопки, щоб запускати барабан.
      • У процесі гри можна активувати кнопку «Extra Bet», щоб запустити барабан на максимальних ставках.

Користувачі мають можливість подвоїти свій виграш, якщо візьмуть участь в бонусному раунді. Тут потрібно вгадати колір закритої карти.

Опис ігрового автомата Book of Ra

Ігрове поле цього слота має 5 основних барабанів і 3 ряди символів. Користувачі можуть активувати будь-яку кількість ліній для ставок. У цьому автоматі також є ризик-гра, яка дозволяє збільшити виграш. Якщо вона активована, то користувачеві потрібно вгадати колір перевернутої карт. Коли відповідь правильна, сума виграшу збільшується в 2 рази і раунд триває.

Розробник слота оформив автомат у вигляді силуетів величних пірамід. На барабані є ієрогліфи, статуетка бога Ра, дорогоцінні прикраси у вигляді скарабея. А якщо на ігровому полі випадає символ портрета археолога, користувач отримує бонус.

Користувачі також можуть самостійно вибрати кількість активних ліній, визначити оптимальний розмір ставки, активувати автоматичний режим гри. У головному меню можна подивитися правила, а також таблицю з виплатами.

У чому відмінності?

Ігрові автомати Book of Ra і Book of Maya відрізняються інтерфейсом оформлення, виплатами і тематикою. Вони мають схожий принцип роботи. Розробник створив унікальні апарати, які регулярно займають лідируючі позиції в ТОП-рейтингу. Вони мають високі показники коефіцієнтів виплат, оплачуваний скаттер. До недоліків варто віднести відсутність сюжетного бонусного раунду у двох автоматах. Також кількість фріспінів не залежить від зібраних скатерів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат