Кавові машини від бренда KRUPS



KRUPS - це німецька компанія, яка намагається полегшити наш ранок - вона розуміє, що сніданок - це найважливіша частина дня, що робить її кухонні прилади гарантом ефективності та якості. Історія KRUPS починається з 1846 року. Компанія під цією назвою була заснована в Золінгені (Німеччина), місті, що славиться своїми майстрами високоякісного металу. Krups.ua це офіційний сайт KRUPS в Україні, який гарантує якість і надійність кавоварок і аксесуарів, представлених на сайті. Серед великого асортименту, ви знайдете і такий апарат, як кавова машина KRUPS INTUITION EA872B10.

Популярність какових машин Krups

 Продукція KRUPS, що використовувалась у той час більшістю професіоналів, супроводжувалась постійним зростанням успіху. Цей успіх був досягнутий завдяки зусиллям засновника компанії Роберта Крупса. Виходячи з головного принципу його роботи: "Моє найбільше бажання завжди прагнути до найвищої технічної досконалості". Це видно в дизайні: зустрічається звичайними статичними кутами, ретро-стилем, натхненним індустрією 20 століття, різноманітними лініями та з'єднаннями, розробленими для максимального комфорту.

KRUPS вийшов на ринок кавових машин у 1961 році, коли легендарна кавоварка T8 побачила світло. З тих пір компанія успішно постачає кавові машини на світовий ринок, відповідаючи потребам і очікуванням найвимогливіших покупців та експертів. Кожна кавоварка KRUPS була розроблена з урахуванням звичок різних людей. Кавові машини KRUPS - це індивідуальні винаходи з різними функціями. Вам просто потрібно вибрати той, який був створений відповідно до вашого способу життя. Ви можете вибрати між напівавтоматичними або повністю автоматичними кавовими машинами або кавовими машинами Nespresso. За допомогою сайту krups.ua можна знайти офіційних дистриб'юторів з замовити продукцію з гарантією на ремонт і обмін за європейськими стандартами.

Автоматичні кавові машини прості та функціональні

Повністю автоматичні кавові машини KRUPS розроблені для того, щоб насолоджуватися якістю кави баріста одним натисканням кнопки. Напівавтоматичні кавові машини KRUPS повністю збалансовані для виготовлення професійної домашньої кави, навіть якщо ви робите лише одну чашку на день. Кавові машини Nespresso надзвичайно маленькі та прості у використанні. KRUPS вірить у магію неповторних та смачних моментів, реалізованих у деталях.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат