Купити Кобзар подарунковий й відчути відлуння голосу поета



«Кобзар» — дорогоцінна пам’ятка не тільки для українського народу. Поціновувачі Шевченкового доробку не полишають можливості знайти твори видатного генія й далеко за кордоном. Багато різних добірок було створено останнім часом, проте видавництво Школа пропонує читачам звернути увагу на особливе подарункове видання «Кобзар. Найповніша збірка. Унікальне, колекційне видання преміум-класу».

Щоб познайомитися з маловідомими фактами життя письменника необхідно купити Кобзар подарунковий, бо книга має такі особливості:

  1. Поєднує тексти, які неодноразово піддавалися цензурі за часів царату та радянського уряду, але не втратили своєї ціни й значущості для кожного прийдешнього покоління.
  2. Містить унікальні документи й пам’ятки із життя поета, листи, світлини, автографи тощо, факти, якими сповнена українська історія.
  3. Змістове наповнення збірки ґрунтується на матеріалах Василя Сімоновича, який працював над виданням «Кобзаря», що датується 20-ми роками сторіччя в Німеччині.
  4. Кожен охочий може купити Кобзар подарунковий й ознайомитися з творами, які доти були штучно приховані від широкого загалу й характеризуються незрівнянним авторським художнім почерком.
  5. Кобзар був унормований відповідно до правил українського правопису 1928 р. (йдеться про Харківський, або Скрипниківський правопис).

Варто купити Кобзар подарунковий, щоб оцінити якість поліграфічного оформлення. Сторінки книги надруковані на шведському тонованому офсеті. Цей матеріал використовується тільки для книжкових видань преміум-класу. Часом складно вибрати й купити подарункову книгу, адже насамперед вибір читача залежить від дизайну й оформлення. Над створенням книги «Кобзар. Найповніша збірка. Унікальне, колекційне видання преміум-класу» видавництво опрацювало з особливою уважністю до всіх деталей.

Окремої уваги варта обкладинка. Італійський палітурний матеріал, бронзове фарбування обрізу, дизайн, елементи орнаменту оригінальних фоліянтів XIX сторіччя — усе це беззаперечно приверне увагу поціновувачів нестандартних мистецьких рішень.

Купити Кобзар подарунковий можна в інтернет-магазині харківського Видавничого дому «Школа» з безкоштовною доставкою від 400 грн. Книга орієнтована на широке коло читачів, буде корисним не тільки для подарунка, а й прикрасить кожну домашню бібліотеку. Книголюбів потішить ціна за унікальну книгу високої якості «Кобзар. Найповніша збірка. Унікальне, колекційне видання преміум-класу». В Україні видання можна придбати також у торговельних представників та в книгарнях вашого міста.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат