Найкращі комбінації для начинки піци



Ми всі можемо погодитися з тим, що піца - найкращий винахід з їжі, коли-небудь зроблений. З такою великою кількістю варіантів начинки на вибір (погодьтеся, будь-що смачне на сирі та хлібі), є щось для кожного. Найкраща піца в Стрию - LA П’ЄЦ!

Попереду ми ділимося декількома найкращими комбінаціями начинки для піци на вибір - включаючи здоровий варіант.

1. Шинка та ананас

Гавайська піца з ананасами та шинкою

Багато людей люблять цю комбінацію.

Багато хто знає цю комбінацію як Гавайська піца, назва, яка, швидше за все, походить від ананасової частки. Як правило, м’ясо на цій страві - це смачна шинка, але можна використовувати й інше мясо.

Доставка піци за лічені хвилини і ви вже смакуєте!



2. Бекон і креветки

Чудово для літнього сезону. Ще одне смачне поєднання - бекон і креветки. Креветки та бекон слід зварити перед тим, як покласти їх на піцу. Додавання червоної цибулі до цього творіння також є варіантом для чудового смаку.



3. Соус для барбекю та курка

Поміняйте томатний соус на соус для барбекю.

Як шинка та ананас, ви, можливо, вже знайомі з заміною томатного соусу на соус для барбекю . Виходить смачна куряча барбекю. Така начинка - абсолютно новий спосіб спробувати улюблену літню їжу.

На додаток до курки, для смаку можна додати свіжий перець, цибулю та інші овочі.

4. Капуста, рікотта та ковбаса

Досить здорова альтернатива. Щоб посмакувати піцою, слід злегка розпарити капусту перед її приготуванням і випікати прямо на піці. Коли піца спечена, капуста стане хрусткою, надаючи їжі приємного поєднання текстури".

Чудовий соус для піци

Соус, рукола, сир, обсмажені гриби, солодка цибуля та тунець. Спробуйте часниковий соус замість томатного соусу. Часниковий соус чудове доповнення до піци.

Піца-соус унікальний тим, що надає солодкий і чудовий смак завдяки всесвітньо відомим томатам Сан-Марцано - різновиду сливових помідорів, які, як відомо, мають збалансованість та нюанс смаку. Окрім помідорів додають оливкову олію, сіль, базилік, чорний перець та лимонну кислоту - щоб цей природний аромат посилювався.

Соус густий, гарно простягається по піці, тому кожне дегустування в сам раз.



ЛА П’ЄЦ - це мережа піцерій з найсмачнішими стравами. Піци готуються, щойно ви розмістили замовлення. Не використовуються попередньо підготовлені інгредієнти. Тісто, яке ми використовуємо для основи, є на 100% чистим: воно не містить інгредієнтів тваринного походження і не містить штучних ароматизаторів, барвників та ароматизаторів. Овочі також свіжіші, ніж свіжі! І ми доставляємо вашу піцу в середньому за 30 хвилину. У всіх смаках та варіаціях, про які ви можете подумати, включаючи вегетаріанські, веганські та безглютенові варіанти. Смачного! Переходьте за посиланням https://striy-lapiec.com.ua/

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат