Будівництво складів у Рівному



Фахівці нашої компанії здійснюють будівництво складів у Рівному та Західній Україні (Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк), а також виконують повний комплекс робіт зі зведення швидкомонтованих будівель, починаючи від земляних робіт і закінчуючи облагороджуванням територій.

Для чого потрібне будівництво складу?

Основна відповідь – це комерційна потреба в нарощуванні виробничих і збутових обсягів промислової діяльності. Кожне велике підприємство має велику кількість складів досить великих розмірів, кожен з яких має своє призначення:

      • виробничий. Зводиться для зберігання ресурсів і сировини для виробництва.
      • торгівельний. Потрібен для зберігання готової продукції, що відправляється на реалізацію.
      • склад змішаного типу, який використовується для зберігання виробничих запасів і товарів виробництва.
      • розподільчий – виконує роль проміжної ділянки для відправки сировини на виробництво або готової продукції покупцям.

Етапи будівництва складів

До основних етапів возведення приміщень даного типу можна віднести:

1. Земляні та будівельні роботи нульового циклу, підготовка об'єкту до монтажу його надземної частини (зведення фундаменту для складу, установка систем комунікації, водовідведення, гідроізоляції та ін.).

2. Монтаж несучих конструкцій складського приміщення, огороджувальних конструкцій стін.

3. Фасадні роботи (роботи по облицюванню та утепленню фасаду, монтаж вентфасаду).

4. Монтаж покрівлі.

5. Заливка промислових підлог.

6. Роботи по внутрішній обробці.

7. Облагороджування прилеглої території.

Переваги використання сандвіч-панелей при будівництві складських приміщень

До найбільш сучасної будівельної технології відноситься використання при будівництві легких металевих конструкцій, на які виконується монтаж сендвіч-панелей, і Рівне, у даному випадку, не є виключенням. Сендвіч-панелі – це будівельні конструкції, які найбільш ефективно застосовується при зведенні складських приміщень. Вони зарекомендувли себе в ролі міцного і стійкого матеріалу, який не втрачає своїх якостей при низьких температурах. Переваги такого будівництва незаперечні: склад буквально виростає на очах, його конструкції відрізняються надійністю і довговічністю, вони легко піддаються демонтажу (в разі необхідності) без заподіяння шкоди матеріалу.

Компанія Rauta у своїй роботі віддає перевагу використанню сучасних технологій, які значно прискорюють термін здачі об'єкта в експлуатацію, а також дозволяють значно скоротити витрати на будівельні роботи. Якщо у вас залишилися питання, зателефонуйте фахівцям компанії. Консультанти Rauta нададуть усю інформацію, що вас цікавить, та допоможуть розрахувати вартість проектувальних та будівельних робіт для вашої будівлі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат