МРТ хребта у медичному центрі - яких результатів очікувати та в чому допомагає процедура?



Магнітно-резонансна томографія є одним із найефективніших методів діагностики на сьогоднішній день. Можна обслідувати всі частини тіла або весь організм одразу. Обираючи, МРТ хребта, можна проаналізувати його от і до, оцінивши його стан повністю чи тільки в окремих відділах. Це залежить від того, яка його зона турбує пацієнта: шийний, поперечний, грудний відділи або крижі. Базується метод на впливі магнітного поля на організм людини. Це абсолютно безпечна діагностична процедура. Таким чином, якщо виникли якісь проблеми, тоді мрт хребта у медичному центрі "МРТ-Експерт" точно допоможе. Діло в тому, що ця процедура є абсолютно безболісною, але в той же час її потрібно проводити саме у спеціалістів своєї справи щоб точно розуміти, що вони зможуть правильно провести процедуру і виконати послугу на високому рівні.

Техніка проведення МРТ хребта

Головна перевага методу в його безболісності. Пацієнт не відчує ніякого дискомфорту. Проте потрібно притримуватися декількох правил під час сеансу і це:

      • прийняти положення, як скаже лікар;
      • повністю знерухоміти своє тіло;
      • намагатися дихати рівно і спокійно.

Зазвичай перед початком процедури пацієнту рекомендують випити заспокійливе.

Техніка супроводжується певними шумовими ефектами, а тому, щоб людина не нервувала, їй можуть запропонувати також беруші.

Коли підготовчий етап буде позаду, пацієнта розміщують на спеціальному ложі, яке потім засовується у діагностичну капсулу. В ній знаходяться магнітні елементи, по яким рухається ліжко із хворим. Під час сеансу робляться необхідні лікарю знімки.

Коли процедуру буде завершено, пацієнт може йти додому чи на роботу.

Показання до проведення МРТ хребта: на які саме особливості слід звертати увагу?

Процедуру рекомендують пройти людям, які скаржаться на болі та дискомфорт у спині. Також на діагностику записуються для оцінки стану хребта, після травм або операцій спини, при міжреберній невралгії, а ще для виключення вторинних та первинних пухлин.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат