Салонна депіляція і домашня: що краще і вигідніше?

06.04.2020 18:01 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Боротьба з небажаними волоссям – актуальне питання, яким задаються дівчата і жінки вже не перше десятиліття. Естетика диктує свої правила краси, а природа невблаганно намагається ускладнити життя прекрасній половині людства. З кожним роком з'являються нові процедури по видаленню волосся, які обіцяють довгострокові результати. Вже зараз у вас є вибір між механічною, електричною, лазерною та фото епіляцією, шугарингом, воском... Але незважаючи на широкий асортимент салонів багато дівчат віддають перевагу самостійним процедурам, які роблять вдома. Подивимося, якими вони оперують аргументами і наскільки вони доцільні.

Домашня епіляція вигідніше

Одним з найголовніших аргументів на користь домашньої процедури виступає фінансовий. Однак варто врахувати, що ціни в салонах дуже різні, і якщо брати середню вартість по місту https://resnichki.org/depilation/, то процедура обійдеться не набагато дорожче домашньої метушні. До того ж, якщо ви захочете робити шугарінг або воскове видалення вам доведеться придбати матеріали та обладнання, які теж не дешеві:

  • паста для шугарінга або віск;
  • пристрій для нагрівання;
  • смужки для депіляції;
  • засіб для видалення залишків пасти;
  • засіб проти вростання волосся;
  • засіб догляду для шкіри після депіляції.

Якісна продукція коштує грошей, професійні засоби продаються великими об'ємами, які ви не встигнете витратити. До того ж купувати їх як салони оптом ви не зможете, а значить, і розраховувати на знижки. Що стосується аналогів з мас-маркету, то їх ефективність набагато нижча.

Самостійна депіляція безпечніше

Ще одна помилка, яка випливає з того, що салони приймають велику кількість людей. Насправді, в хорошому закладі дуже добре налагоджена система підтримки гігієни, дезінфекції та безпеки. Крім того, майстер може вчасно виявити і вжити заходів по обробці мікротравм, куди можна занести інфекцію. У той час як у домашніх умовах ви можете просто не помітити, що пошкодили шкіру. Порушення технології видалення волосся різними засобами також може спровокувати почервоніння, роздратування і навіть запалення, так що насолодитися гладкістю шкіри теж не вийде. Хіба не краще довіритися професіоналу і заздалегідь бути впевненою в результаті?

Якість

І один з найголовніших критеріїв, за яким фахівці рекомендують звертатися саме до салонних процедур – це якість. Косметологи спеціально навчаються процедур депиляціі, знають який тип підібрати для вашої шкіри, волосся та інших особливостей. Також вони в тонкощах освоїли техніку видалення волосся різними засобами. Якщо це віск або цукор, то дуже важливо знімати всі волоски одним рухом, не травмуючи шкіру повторною обробкою – домашнім майстриням часто доводиться неодноразово проходити по одній ділянці, щоб отримати чисту шкіру. А такі поширені наслідки депіляції, як:

  • врослі волосини;
  • гематоми;
  • роздратування;
  • прищі.

З'являються саме після неправильного виконання процедури, чим грішать початківці, майстри самоучки і любителі домашнього догляду.

Крім того, самостійна обробка деяких зон може бути скрутна, просто тому, що до них буде складно дотягнутися, як і візуально оцінити результат.

депіляція

Не кажучи вже про те, що процедура в салоні проходить набагато швидше за часом, а значить, вам доведеться менше терпіти дискомфорт. Деякі фахівці можуть провести процедуру і зовсім безболісно. Так що салон має безліч переваг перед домашнім доглядом, не варто ними нехтувати і позбавляти себе задоволення відчуття ідеально гладенького тіла.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат