Тонкощі вибору змішувачів для душу. Рекомендації від експертів МамаДекор

08.01.2020 11:17 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Вибір змішувача для душу (https://mamadecor.ua/shower-faucets-for-exposed-installation) – відповідальне завдання з кількома важливими нюансами. Він повинен не тільки зберігати привабливий зовнішній вигляд, але і забезпечувати безпеку від протікання води. Докладніше у всьому нам допоможуть розібратися експерти магазину "МамаДекор".

Змішувач для душа відрізняється від всіх інших видів змішувачів в першу чергу відсутністю виливу і перемикача водного потоку "ванна-душ". Ці нюанси позитивно позначилися на його зменшених габаритах.

У змішувачі для душу потік води спрямований безпосередньо в змішувач. Там і відбувається змішування гарячої та холодної води до необхідної температури.

За типом управління найбільш поширені наступні види змішувачів для душових:

  1. Одноважільний змішувач зустрічається найчастіше завдяки своїй зручності. Ним можна регулювати тиск і температуру води однією рукою.
  2. Термостатичний змішувач дозволяє підтримувати задану температуру і тиск води в душі на заданому рівні протягом всього використання. Деякі моделі являють собою комбінацію душових пристроїв. Вони дозволяють одночасно користуватися двома верхніми душовими пристроями, які підключені до однієї панелі керування з одним вбудованим вентилем. Тому, для установки ручного і верхнього душу не потрібні окремі вентилі і зовнішні регулятори для кожного пристрою.
  3. Двохвентильний змішувач для душу — класичний варіант, що дозволяє регулювати температуру і тиск води, що подається. Головний недолік даного пристрою — незручність в користуванні. Для включення або виключення води, потрібно використовувати обидві руки.
  4. Джойстик. Важіль джойстика має плавний хід і забезпечує ідеальну точність регулювання при мінімальних докладених зусиль.
  5. Фотосенсор. Змішувач з фотоелементом для душу відрізняється відсутністю ручок, важелів, вентилів, та інших елементів, необхідних для регулювання подачі води. Вбудований в корпус сенсор (інфрачервоний датчикй) забезпечує управління краном.

Матеріали, що застосовуються при виготовленні душових кранів

За матеріалами виготовлення душові змішувачі діляться на:

  • Латунні. Такі змішувачі найбільш популярні завдяки їх надійності і високій якості. Їхній товстий литий корпус важкий і надає пристрою міцність і довговічність. Латунна поверхня стійка до корозійних впливів.
  • З нержавійки. Вони надійні і довговічні. Головний недолік змішувачів з нержавіючої сталі — висока ціна.
  • З силуміну. Їх виробляють з крихкого сплаву алюмінію з кремнієм. Такі змішувачі з силуміну схильні до корозії. Вони можуть не витримати високого тиску води в трубопроводі. Сілуміновие крани мають низьку вартість, але можуть стати причиною протікання води.

Монтаж змішувачів для душу буває двох типів:

  • прихований;
  • зовнішній.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат