Особливості поставки електричної енергії населенню та промисловим компаніям в Україні

18.03.2020 17:17 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Реформи, які проводяться в Україні на електроенергетичному ринку, призвели до оптимізації співвідношення вартості і якості обслуговування споживачів. Тепер замість традиційного державного підприємства, яке встановлювало свої правила взаємовідносин між постачальниками продукції та їх клієнтами, в роботу включився професійний оператор. Існуюча тривалий час в сфері торгівлі електрикою система, яка передбачає продаж генеруються ресурсів тільки однієї компанії і подальшу поставку споживачам, практично повністю зруйнувалася.

Забезпечення електроенергією промислових підприємств

У процесі проведення реформи ринку енергопостачання в Україні ліцензію на проведення трудової діяльності отримали понад 220 компаній. Половину з них складають дуже великі фірми з великим досвідом роботи і солідною репутацією. Головна особливість організації поставок електрики за новою схемою - руйнування монополістичного впливу раніше існували обленерго, які не завжди якісно контролювали процес споживання ресурсів. Незалежні підприємства мають різні інструменти, що дозволяють впливати на виробників. При необхідності за порушення зобов'язань, прописаних у договорі, виставляються великі грошові штрафи.

Постачальники електрики змушені працювати в умовах конкуренції. Це призводить до зниження вартості послуг і поліпшення якості функціонування сервісних підприємств. Ціна формуються самими постачальниками енергоресурсів. Вона залежить від використовуваного обладнання, графіка споживання, способу оплати. Всім непобутових споживачів надається можливість укладати угоди як з виробниками, так і з постачальниками. Великою популярністю користується укладання угод з попередньою оплатою, які передбачають вільну вартість електрики на завтрашній день. Покупку електрики можна проводити за кілька годин до його споживання.

постачання елетричної енергії

Критерії вибору постачальника електричної енергії

При виборі постачальника енергетичних ресурсів враховуються різні критерії. Солідні компанії пропонують своїм клієнтам максимально вигідні умови для взаємовигідного співробітництва:

  • прийнятні цінові тарифи;
  • можливість надання індивідуальних правил використання продукції;
  • вільний доступ до інформації, яка розташовується на офіційному інтернет-сайті фірми;
  • використання послуг персонального менеджера, який допомагає оперативно вирішувати всі виникаючі проблеми в сфері електропостачання.

Клієнти, які укладають договори на поставку енергоресурсів, мають можливість використовувати вигідні варіанти комерційних відносин. Вони самостійно вибирають метод оплати за надані послуги. При бажанні можна замовити розробку індивідуального варіанту договору, в якому передбачаються всі вимоги і переваги замовників послуг.

Детальніше про ринок електричної енергії на сайті компанії ТОВ "Енерго Збут Транс".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат