«Агентство Медичного Маркетингу» - тренінги в медицині і багато іншого: чому варто звернутися до фах



На сьогоднішній день багато хто стикається з тим, що необхідно підвищувати свої навички. Особливо це стосується медичної сфери, де лікарям просто потрібно підвищення кваліфікації відповідно до законодавства країни. Так, деякі в додатковому порядку ще й відвідують тренінги. Так, «Агентство Медичного Маркетингу», з деталями і діяльністю якого можна познайомитися за наступним посиланням: https://amm.net.ua/nashi-uslugi/farm допомагає в медичній сфері фахівцям, в основному фармацевтам отримувати нові знання для того, щоб в подальшому вони могли надавати виключно професійні послуги в медичній сфері.

Що ж враховувати?

При цьому, не можна забувати, що для фармацевта дуже важливо читати різні медичні журнали, знайомиться з новою медичною світовою літературою, вивчати довідники для того, щоб розрізняти медичні препарати, розуміти і розбиратися в лікарських засобах, діяльності лікарів і так далі. А ще, дуже важливо вміти підвищувати продажу і багато іншого.

Медичний маркетинг представляє собою просування послуг клінік, лікарень та інших напрямків медичних центрів. У його завдання входить не просто пошук проблеми пацієнтів, але створення цілого комунікативного шляху від моменту зустрічі користувача з сайтом і до проходження курсу лікування у лікаря з успішним результатом, а після - рекомендацій пацієнтом клініки своїм друзям, близьким і колегам.

Тренінги для лікарів

Один з етапів програми «Агентства Медичного Маркетингу» є тренінги лікарів, ключова функція яких - просування медичних послуг шляхом підвищення лояльності лікарів і клінік, налагодження довірчих відносин. На тренінгах лікарів розкриваються питання по:

      • факторам особистісного зростання;
      • етапах ефективного консультування;
      • паціентооріентаціі;
      • методикою переконання пацієнтів;
      • пентаграмме віри;
      • стратегічного партнерства пацієнтів і лікарів;
      • роботі з запереченнями.

Медичний маркетинг складається з безлічі напрямків діяльності, вирішує різноманітні завдання і питання.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат