Обираємо вікна металопластикові: якому виробнику краще надати перевагу?



Сьогодні металопластикові вікна мають досить доступний цінник, щоб купити їх могли дозволити всі охочі. До того ж такі віконні конструкції – це вже є не примха, а об'єктивна необхідність. Енергоефективність, надійність, довговічність, комфорт під час щоденної експлуатації – все це суттєві аргументи на користь купівлі ПВХ-конструкцій.

Перш ніж визначитись, які саме металопластикові вікна ви хочете придбати, треба зʼясувати, що їх ціну визначає ціла низка факторів:

      • фізичні розміри віконної конструкції;
      • профільна система;
      • тип і кількість склопакетів;
      • бренд фурнітури;
      • додатковий функціонал;
      • відстань доставки;
      • послуги монтажу та демонтажу.

Все це підсумовується, і на виході ви отримуєте попередні розцінки на металопластикові вікна. При цьому саме ви визначаєте, яку конфігурацію та технічні параметри матиме ваша віконна система. Вибір оптимального варіанту залежить тільки від ваших побажань і потреб.

Які краще купити вікна металопластикові?

Щоб успішно користуватися віконними конструкціями протягом десятиріч, треба визначитися з трьома важливими аспектами: профільною системою, склопакетом, фурнітурою. Це ті моменти, де якість набагато важливіша, ніж перспектива зекономити. Й більшою мірою це твердження стосується саме профілю. В компанії «Стандарт Вікна» всі кияни можуть придбати металопластикові вікна від трьох топових брендів-виробників: Rehau, Salamander, Open Teck.

Rehau – німецький бренд, представлений сьогодні в понад 50 державах. Він виробляє насправді якісні профільні системи, представлені чотирма моделями: Euro-Design 60, Euro-Design 70, Brilliant Design, Geneo. Це надсучасні профілі з 3-6 камерами, що мають підвищену міцність, надійність і задовольняють навіть найвибагливіших клієнтів.

Salamander також має німецьке походження, але належить до більш елітного сегменту. Представлений двома основними моделями профілю з трьома та п'ятьма камерами й можливістю установки склопакетів товщиною до 48 мм, чого цілком достатньо для задоволення будь-яких потреб і бажань. За якістю ці рішення навіть кращі за Рехау, але й ціну мають відповідну.

Open Teck – найбільший український виробник профільних систем, що пропонує 3-, 4- і 5-камерні профілі. Вікна «Опен Тек» набагато дешевші за німецькі, водночас вони практично не поступаються їм за якістю. Купити вікна металопластикові від цього виробника – значить, надати перевагу золотій середині за критеріями ціна/якість.

Вибрати найкращі металопластикові вікна для свого житла можете тільки ви. А менеджери компанії «Стандарт Вікна» залюбки підготують відповіді на найскладніші запитання та нададуть безкоштовну консультацію.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат