Як носити жіночу вишиту сорочку?

22.12.2020 12:20 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Сорочка – важливий елемент жіночого гардероба. Часто вона асоціюється з офіційними образами, та підійде і до інших випадків. А от вишита сорочка – універсальний одяг. Її можна поєднувати з різноманітними речами. Варто купити вишиванку жіночу у класичних або оригінальних кольорах. Вона стане особливістю вашого образу та подарує комфорт протягом усього дня.

Як носити жіночу сорочку?

Все залежить не тільки від характеру події, а й від вибраного крою. Унікальні та офіційні заходи вимагають бездоганного вигляду незалежно від ситуації. Щоб уникнути дискомфорту й неприємних плям від поту, краще вдягнути сорочку з натурального матеріалу, наприклад, льону чи бавовни. Шовкові моделі також ідеально підходять до урочистих подій. Такий комфортний і гарний одяг сьогодні легко знайти в інтернеті. Наприклад, можна вигідно та зручно на сайті: https://vzhe-vzhe.com/jinkam/vishivanki/ купити жіночі вишиті сорочки.

Завдяки натуральним тканинам шкіра зможе вільно дихати. Тіло збереже оптимальну температуру, тож можна буде уникнути надмірного потовиділення. Для важливих випадків зупиніть свій вибір на сорочці класичного крою, без надмірних прикрас. Мінімалістичні орнаменти й класичні кольори тут будуть найбільш доречними. Наприклад, біла сорочка з червоними й чорними візерунками, також популярне використання блакитних ниток. Вишуканий вигляд має вишивка білим по білому.

Класикою в жіночій моді є поєднання сорочки з спідницею-олівцем. Саме ця комбінація дуже популярна під час важливих подій, таких як сімейні свята або ділові зустрічі. Доповніть її взуттям на підборах та піджаком, якщо на вулиці холодно. Відкрийте для себе фасони зі спідницею-олівцем й вишиванкою у головній ролі та підберіть речі на всі випадки життя у Вже-Вже.

Довга сорочка: як її носити з брюками?

Довга сорочка – важливий елемент гардеробу. Вона дуже стильна й гарно поєднується з джинсами та класичними брюками. Вибір залежить від крою сорочки.

  • Якщо вона розрізана на талії і на боках має напівкруглі вирізи, найкраще вибрати для неї вузькі сигарили, які не будуть виділятися під нею. Такі речі будуть дуже добре виглядати на фігурі «пісочний годинник» або «груша».

  • Щоб підкреслити талію, можна закріпити додатковий ремінець на довгій сорочці. У контрастному кольорі він зробить талію ще тоншою. Довгі сорочки приховають ширші стегна.

  • Короткий піджак візуально розділить вашу фігуру на додаткові секції. Натомість влітку краще більше нічого не одягати на сорочку чи вибирати легку кофтинку, яка буде довшою за сорочку. Також можна вибрати жилетку – без рукавів.

Якщо сорочка доволі довга, ви можете носити її як самостійну сукню. Особливо влітку, коли не доводиться вибирати колготки. Щоб така сорочка могла функціонувати як сукня сама по собі, вона не повинна бути коротшою за кілька сантиметрів перед коліном. Бажано, щоб сорочка не мала великих розрізів збоку. Якщо ви маєте округлу фігуру в формі «яблука», сукня з вишивкою підкреслить ноги й приховає живіт. У випадку з «грушею» чи прямокутною фігурою можна додати пояс, щоб підкреслити талію.

Вишиванки дуже модні та зручні, вони вдало доповнять ваш образ і підкреслять особливості фігури.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат