Які квіти дарують чоловікам?

admin 17.12.2020 16:22 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Букет квітів - це універсальний подарунок, який дарують з нагоди день народження, ювілею, весілля, річниці або ж у простий день. При чому неважливо, хто отримувач - чоловік чи жінка. Важливо, які квіти обрати, що вони символізують і наскільки оформлення букету є відповідним. Чоловіки також люблять квіти і не лише дарувати їх. Флористи “Квіткового блюзу”, магазин квітів у Дрогобичі, дадуть вам поради, які ж все таки квіти краще обрати для чоловіка.

Вибір букета для чоловіка

Чоловічими квітами вважають хризантеми, нарциси, орхідеї, кали, лілії, гладіолуси, гербери, соняшники, маргаритки, іриси, тюльпани, гвоздики, геліконії і навіть троянди. Букет повинен мати форму трикутника чи піраміди, виразні лінії. Оформлення - стримане та стильне. Не можна використовувати ніжні, пастельні кольори. Краще вибирати темні відтінки:

  1. червоний - символізує енергію;

  2. синій - статус, впевненість;

  3. чорний - серйозність, сила;

  4. фіолетовий - мудрість.
     

Також рекомендується вибирати букет квітів в одному тоні, не перенасичувати кольорами та прикрасами.

Також має значення на яку подію ви даруєте квіти. Для прикладу для військових краще дарувати букет гвоздик. На ювілей, день народження дарують троянди або кали.

Етикет вручення квітів 

Вручення квітів не менш важливе, за їх вибір. Отже, за правилами етикету, коли жінка дарує букет чоловікові, його потрібно тримати в лівій руці, а права рука має бути вільною для поцілунку вдячності. Кві­ти в горщиках краще дарувати рідним та старшим людям.

У діловому світі також є свої правила дарування квітів. Дя початку - квіти мають бути підрізані. Коли надсилаєте квіти в офіс, подбайте про вазу, а якщо додому – букет. На діловий прийом в ресторан, не рекомендовано в якості подарунку приносити квіти, бо особа, якій вручили, не завжди матиме змогу подбати про них. Зустрічаючи ділових партнерів на вокзалі або в аеропорті, квіти оформляють в упаковку. Однак під час офіційних привітань і проводів квіти дарують без обгортки. Якщо ж ви даруєте квіти іноземним партнерам, перегляньте що символізують квіти у їхній країні, щоб уникнути непорозумінь. Наприклад в Німеччині яскраво-червоні тро­ян­ди – це символ кохання, а в Мексиці та Латин­ській Америці – це символ крові та смерті.

Вибір букета для чоловіка складний, але все ж це хороший подарунок. Крім цього, до букету можна підібрати пляшку дорого алкоголю. Або як альтернатива - це може бути букет з фруктів чи цукерок або інших продуктів, що стало популярним останнім часом. Подарунок на будь-який смак ви можете обрати в інтернет-магазині квітів https://flowersblues.com.ua/shop/ .

 

 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат