Чи Потрібен Вашому Бізнесу Рекламний Щит?



Для деяких брендів і компаній це або ви стаєте великим, або повертаєтеся додому. Реклама на білбордах запропонувала сміливий і прямолінійний спосіб маркетингу для публіки таким чином, яким традиційні і більш дрібні бренди не можуть цього зробити. На додаток до помітної зміни зовнішнього вигляду наших міст і районів, ця широкоформатна зовнішня реклама трансформує сам ландшафт за допомогою live in.

Рекламні щити — це відмінний спосіб охопити більшу кількість людей і забезпечити бізнесу доступ до них там, де він працює, живе і спілкується. Телебачення і радіо мають більш широке охоплення, але ви можете легко відключити їх, якщо не хочете дивитися або слухати. Тим часом рекламні щити існують у гіперрозмірному вигляді - і подобається вам це чи ні, коли ви проходите повз, ви обов'язково це побачите.

Ось 5 переваг створення рекламного щита для вашого бренду

  1. Рекламні щити безкоштовні для вашого цільового ринку. Перехожі, без сумніву, будуть бачити ваше широкоформатне оголошення кожного разу, коли вони будуть курсувати по цьому конкретному маршруту. Найкраще? Їм не потрібно нічого купувати, щоб побачити це. Їм не потрібно купувати газету, щоб побачити ваше друковане оголошення, або купувати квиток в кіно, щоб подивитися ваше повідомлення на великому екрані.
  2. Рекламні щити залишають сильне і незабутнє враження. Через їх величезний розмір рекламні щити важко не помітити, і саме в цьому полягає ваша перевага. З гарним дизайном і незабутнім зображенням або текстом люди будуть зберігати ваше повідомлення набагато довше.
  3. У вас є гарантована аудиторія. На роботі і в школі одні й ті ж люди (і навіть більше) будуть проходити по одній і тій же вулиці кожен день. Це означає, що у вас є стійкий ринок, який в кінцевому підсумку укорінить ваш бренд у своїй пам'яті. Це повторення створює почуття довіри і знайомства - і в кінцевому підсумку клієнти будуть шукати вас.
  4. Дизайн рекламних щитів постійно розвивається. У наші дні мова йде не тільки про друк широкоформатної графіки на вінілі. Ми вже бачимо, як монтуються Цифрові та інтерактивні рекламні щити. Все більше рекламодавців також працюють рука об руку з соціальними мережами, щоб підвищити залученість клієнтів.
  5. Всі великі бренди роблять це. Nike, Mcdonald's, Pepsi скрізь розклеюють рекламні щити, і це, очевидно, працює на них. Саме час зробити інвестиції і для вашого бізнесу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат