Якісний ортопедичний матрац - запорука міцного сну і здоров'я

14.12.2020 12:56 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Щоб почувати себе здоровим і повним енергії, людина повинна піклуватися про якість сну. Від того, в яких умовах ми відпочиваємо, залежить дуже багато що: наші працездатність, самопочуття і зовнішній вигляд. Для забезпечення максимально комфортного відпочинку потрібний якісний і правильно підібраний матрац. Цей спальний аксесуар є основним здорового сну і надійним захисником опорно-рухової системи.

Переконливий модельний ряд недорогих ортопедичних матраців можна знайти в каталозі https://magdek.com.ua/ua/matrasi/nedorogie-matrasi/ інтернет-магазину "Магдек". На сайті зібрана тільки якісна продукція від іменитих вітчизняних і зарубіжних фабрик. Щоб не витрачати зайвий час на пошуки, досить скористатися панеллю "Підбір за параметрами". З її допомогою кожен відвідувач може настроїти пошукові фільтри, після чого система автоматично підбере оптимальні рішення. При виникненні будь-яких питань відносно товару на допомогу завжди готові приспіти онлайн-консультанти магазину.

Перш ніж почати пошуки матрац, слід виконати вимір ліжка в довжину і ширину. Також вибір цього виробу вимагає обліку індивідуальних особливостей користувача: його зростання, ваги, віку і стану здоров'я. На основі перерахованих параметрів можна визначити комфортний рівень жорсткості матраца.

Принцип дії ортопедичного матраца

Завдяки ортопедичним властивостям виріб легко пристосовується до ліній тіла користувача, що сприяє ефективній підтримці тіла в природному положенні. Незалежно від вибраної пози для сну, відпочивальник не відчуватиме дискомфорту: навантаження розподіляється рівномірно, расслабляя кожен м'яз і хребець. Очевидно, що звичайний матрац не здатний забезпечити такий високий рівень комфорту.

До корисних властивостей ортопедичних матраців відносять:

  • Точкову підтримку тіла користувача, сприяючу нормалізації кровообігу.
  • Забезпечення правильного формування хребетного стовпа у дітей.
  • Профілактику затікання кінцівок.
  • Лікувально-профілактична дія, здатна пом'якшити симптоми захворювань хребта.
  • Поліпшення м'язового тонусу.
  • Профілактику безсоння.
  • Попередження розвитку сколіозу, остеохондрозу, радикуліту, захворювань судин.

Щоб виріб приніс максимум користі, слід уважно віднестися до його вибору. Покупцеві необхідно врахувати антропометричні дані, вік, стан здоров'я і особисті переваги. Якщо не узяти до уваги перераховане, навіть найдорожчий матрац може виявитися даремним.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат