Кредит готівкою



Сучасне життя часто підносить сюрпризи, і не завжди приємні. Люди можуть зіткнутися з фінансовими труднощами в будь-який момент. Якщо ви опинилися в подібній ситуації, або вам необхідні гроші на розвиток бізнесу, а займати у родичів і колег немає бажання, ви можете взяти кредит готівкою в банку. Це досить простий спосіб отримати гроші для своїх потреб за короткий проміжок часу.

Види кредитів

Перед тим, як взяти кредит готівкою, не зайвим буде розібратися, які кредити бувають. Після схвалення видачі кредиту, кошти можна отримати у вигляді готівки на руки, або ж у вигляді кредитної картки з фіксованим кредитним лімітом. У разі отримання коштів на карту, після погашення кредиту, Ви можете попросити банк оновити вам кредитний ліміт і скористатися грошима ще раз. Вибирайте оптимальний для вас варіант кредитування, щоб отримати гроші на особисті потреби вже сьогодні.

Переваги кредиту

Однією з головних відмінностей кредиту готівкою є отримання коштів для задоволення своїх потреб без забезпечення. Іншими словами, вам не Потрібна застава по даній позиці. Це дуже зручно, адже не кожен позичальник має в своєму розпорядженні майно, яке може служити забезпеченням по кредиту. Інші переваги:

      • сума кредитування від 1 000 гривень до 200 000 гривень;
      • термін кредитування від 1 до 60 місяців;
      • фіксована процентна ставка;
      • можливість дострокового погашення без штрафних санкцій.

Умови кредитування можуть відрізнятися в залежності від банку, який ви вирішите вибрати. У будь-якому випадку, кредит готівкою є швидким способом поправити своє фінансове становище.

Як вибрати фінансову установу

Оформлення кредиту-це серйозне питання, яке вимагає ретельної підготовки. Тому важливо розуміти, як вибрати організацію, в якій можна вигідно і безпечно взяти кредит готівкою:

  1. Перевірити свій кредитний рейтинг.
  2. Порівняти пропозиції на ринку.
  3. Вивчити відгуки реальних клієнтів про співпрацю фінансовими організаціями.
  4. Визначити суму кредиту.
  5. Розрахувати дату виплат.

Ці кроки допоможуть вам бути більш підготовленими і підвищать ймовірність надання кредиту.

Документи для оформлення кредиту

Різні фінансові установи можуть вимагати різні документи для оформлення кредиту готівкою. Проте, основний перелік документів в різних організаціях збігається:

      • паспорт громадянина України;
      • ідентифікаційний код (за наявності);
      • свідоцтво про шлюб /розлучення (за наявності).

При досягненні позичальником пенсійного віку додатково буде потрібно надати пенсійне посвідчення. Після надання необхідних документів та їх розгляду, банк, ймовірно, схвалить вашу заявку на отримання кредиту.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат