Програма USAID «Долучайся!»



Основна мета програми USAID «Долучайся!» - знайти активістів для боротьби з корупцією.

Україна сьогодні стикається з низкою складних проблем в області розвитку і реформ. Різні громадські організації відіграють важливу роль в житті українського суспільства. Програма «Долучайся!» націлена на залучення якомога більшої кількості громадських організацій для боротьби з корупцією. Більш детальну інформацію про неї можна знайти на сайті Engage.

Залучення активістів дозволить більш успішно вирішувати проблеми, пов'язані з якістю освіти, безробіттям, низьким рівнем життя населення, неправильною політикою держави та ін. Програма USAID «Долучайся!» пропонує різні стратегії розвитку країни із залученням широкої громадськості. Вона спрямована на підвищення обізнаності громадян і розширення їх участі в суспільній діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Мета громадської організації - підвищення громадського контролю та залучення громадян країни до процесів управління. На сайті Еngage не тільки детально описана програма, але також регулярно публікуються актуальні новини. Пропонована інформація представлена за рубриками. Це спрощує пошук. У стислі терміни вдасться познайомитися з особливостями програми і зрозуміти її переваги.

 Програма USAID «Долучайся!»- це не примарна незрозуміла теорія, вона відрізняється яскраво вираженою спрямованістю на досягнення конкретних цілей та сприяє розвитку і зміцненню знань українців в сфері громадянських обов'язків. Програма залучає всі вікові групи населення. Вона цікава людям з впевненою громадянською позицією в різних стратегічних питаннях життєдіяльності країни, і, перш за все, в антикорупційній діяльності.

Мета програми USAID «Долучайся!» допомогти громадянам виробити самостійну точку зору на події, що відбуваються в країні та на базі цього вибрати шлях розвитку, зокрема в просуванні реформ. Важливо домогтися сталого прогресу в цьому напрямку, знизити конфліктність і нерозуміння в українському суспільстві, запобігти поширенню пандемії, а також активно протидіяти насильству, нестабільності, транснаціональної злочинності та іншим загрозам безпеки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат