Як вибрати офіс, який буде повністю відповідати всім потребам?

16.11.2020 17:50 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Оскільки в фільмах ми часто бачимо, що офіс – переповнена людьми багатоповерхова будівля, то звикли вважати, що нам такого не треба. В результаті, з’являється велика кількість нелегальних бізнесів, розміщених на вигаданих юридичних адресах, або ж взагалі ніде не зареєстрованих. Обидва варіанти рано чи пізно починають приносити збитки і розуміння необхідності оренди офісу.

При виборі приміщення, яке стане вашою штаб-квартирою на найближчі декілька років точно, необхідно враховувати безліч факторів. При цьому вам треба відштовхуватися від кількості спеціалістів, наявності додаткових приміщень, зручності в розташуванні. Зокрема, найкращим прикладом, який включає останні два пункти, є наявність або відсутність приміщення для обіду. Прорахуйте наскільки вам прибутковою буде наявність кухні. Вона просто не знадобиться вам, якщо поруч буде їдальня чи недороге кафе. Для великої кількості спеціалістів потрібен простора зала з хорошою вентиляцією. Якщо у вас багато комп’ютерної техніки, то шукайте приміщення, де вона буде розташована таким чином, щоб не перешкоджати руху.

Також враховуйте ваші цілі. Краще не наймати офіс виключно як юридичну адресу, адже в такому випадку він буде простоювати. Використовуйте його як склад, або невеликий робочий кабінет.   Якщо ви бажаєте приймати в приміщенні клієнтів або зустрічатися з діловими партнерами – шукайте конференц-залу, в якій всі зможуть розміститися без лишніх труднощів.

Наскільки реально знайти пропозиції оренди офісу без посередників?

Ринок нерухомості просто «кишить» найрізноманітнішими видами посередників. Іноді їхні послуги дійсно бувають корисними, адже допомагають знайти приміщення для офісу швидко і без вашої участі. Однак, переважно вони супроводжуються величезними грошовими тратами. Також існує ризик потрапляння на шахраїв.

Платформа xOffice – найкращий вихід з даної ситуації. Тільки тут ви зможете побачити реальні ціни на оренду нерухомості, а також справжню інформацію про стан приміщення та його власників. Завдяки xOffice ви не тільки зрозумієте, що оренда офісу в Києві без посередників – цілком реальна річ, а й зовсім не розчаруєтеся в кінцевому результаті. Програма має красивий дизайн, зручний інтерфейс та широкий функціонал.

Те, який ви офіс виберете залежить тільки від вас. Але xOffice гарантує надійність, якість та повну економію вашого головного ресурсу - часу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат