Google Ads навчання: як правильно вибрати курс?



Вивчивши статистику пропозицій роботи на найпопулярніших hr-майданчиках начебто rabota.ua, work.ua, grc.ua можна зробити висновок: кількість вакансій на позицію «Спеціаліст по контекстній рекламі» значно перевершує число претендентів. Середньостатистичний PPC-фахівець отримує в Україні 700-800 доларів. Приклавши трохи зусиль, можна отримати перспективну професію вже сьогодні і почати будувати кар'єру в сфері digital.

Досить пройти курс контекстної реклами, зробити перший кейс і показати його потенційному роботодавцю. Найголовніше - не потрапити в пастку інфобізнесменов, що продають повітря і банальну мотивацію під виглядом освітнього курсу. Щоб не стати жертвою псевдоспецов, потрібно знати, як відрізнити гідний курс від бутафорії.

Ознаки хорошого курсу по Google Ads

Абсолютно не важливо, яким буде формат навчання на курсі. Вирішальним є кількість наданої інформації та специфіка її подачі. Вибираючи освітній продукт, звертайте увагу на такі важливі моменти:

  1. Хто буде навчати вас професії? Кураторами курсу повинні бути реальні практики, що домоглися успіхів в професії і здатні підтвердити свою кваліфікацію не словом, а ділом.

  2. Чому будуть вчити на курсі? Будь-яка навчання повинна починатися зі знайомства з професією, її важливістю в цифровому світі. Тільки маючи повне уявлення про контекстну рекламу? студенти можуть приступати до практичних занять і розбиратися з деталями настройки рекламних кампаній, роботи з Adwords, запуску таргета і формування воронок-продажів.

  3. Тривалість курсу. На одноденні програми не варто і задивлятися. Очевидно, що освоїти професію за 2-3 дня неможливо. Віддавати перевагу потрібно повноцінним курсам, тривалістю від 2-х місяців. За цей час можна освоїти ази спеціальності, попрактикуватися в роботі з програмами для налаштування рекламних кампаній і вивчити тонкощі інтернет-маркетингу.

Курс PPC від WebProExperts: переваги

Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts пропонує навчання по контекстній рекламі в форматі онлайн-курсів. Головними перевагами їхнього продукту можна вважати:

  1. Завидний лекторський склад. Куратори курсу - топові digital-маркетологи, контекстологіі з багаторічним досвідом роботи і таргетологі знаменитих компаній. Всі викладачі мають дорогоцінний практичний досвід, яким будуть ділитися зі студентами в процесі навчання.

  2. Зручний формат взаємодії з освітньої платформою. Студенти будуть слухати лекції в режимі онлайн, отримають доступ до особистого кабінету, в якому можна буде виконувати домашні завдання, спілкуватися з кураторами, користуватися додатковою літературою.

  3. Орієнтованість на результат. Куратори курсу буквально за руку проведуть кожного студента до результатів, допоможуть вирішити будь-які складнощі і дадуть відповідь на хвилюючі учнів питання.

Попит на фахівців з контекстної реклами зростає з дня на день. Освоїти професію сьогодні - стати першокласним асом з гідною зарплатою завтра.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат