ТОП-5 кращих місць країни, де можна відпочити вагітній восени



Для майбутньої мами важливі позитивні емоції. Саме тому вона повинна більше відпочивати та дивитися на прекрасне. Якщо ваша вагітність проходить восени, саме час відвідати дивовижні місця країни. Такі поїздки стануть джерелом приємних емоцій та сприятливо позначаться на здоров'ї. Візьміть із собою відповідний одяг для вагітних, та починайте мандрувати.

П'ять місць, куди можна поїхати восени вагітній жінці

Озеро Синевир

Посеред Карпат природа сворила дивовижне озеро Синевир. По ньому можна покататися на плоту, погодувати риб. Також тут можна придбати різні сорти меду, прогулятися по гірських стежках і подихати чистим повітрям. Купатися або ловити рибу в озері заборонено. Але восени вам це і не потрібно. Обов'язково візьміть з собою теплий одяг, тому що вечори вже холодні (штани для вагітних та кофту або курточку)

Біля Синевира розташовані гірські масиви, а саме: Бескиди, Боржава, гора Пікуй та інші.

Зупинитися можна поблизу озера, або ж в сусідніх містечках чи селах. Міжгір'я – один з кращих варіантів.

Миргород

Миргород – невелике місто на Полтавщині, опис якого ми періодично зустрічаємо в українській літературі. У Миргороді можна просто відпочити, або полікуватися в санаторіях (якщо це рекомендував лікар).

З Миргорода на автомобілі швидко доїхати до цікавих історичних місць України. Це один з найбільших плюсів. Перш за все, можна рушити в Полтаву – місто, де зародилася літературна українська мова. Якщо потрібно, вы найдете тут все: від магазинів для вагітних до затишних кафе для відпочинку. Недалеко від Миргорода є і всім відомий Сорочинський ярмарок, село Диканька, про який писав Гоголь, занедбаний маєток Муравйових.

Чарівний Львів

Львів вважають одним з найкрасивіших міст України. Щороку сюди приїжджають туристи не тільки з різних куточків країни, а й з усієї Європи, щоб на власні очі побачити неймовірну архітектуру. Особливу атмосферу в історичній частині міста створюють храми. Тут можна знайти греко-католицькі церкви, монастирі, римо-католицькі костели, православні церкви, синагоги.

Що потрібно побачити у Львові:

      • площу «Ринок»;
      • гору «Високий замок»;
      • міську ратушу;
      • каплицю Боїмів;
      • палац Потоцьких;
      • Оперний театр.

Софіївський парк в Умані

Напевно, багато українців бували в Софіївському парку хоча б раз у своєму житті. І багато хто знає, що особливу велич цей парк набуває саме восени. Сюди з'їжджаються люди з усієї України, щоб помилуватися красою осінньої природи. Для подорожі вагітній жінці бажано вибрати будній день, так як у вихідні тут збирається дуже багато людей.

Парк «Олександрія» в Білій Церкві

Парк «Олександрія» є найбільшим парком в Україні. На його території створено багато штучних водойм, протікає річка Рось. Тут розташовано безліч архітектурних пам'яток, над якими працювали відомі архітектори. Родзинка парку – найбільша колекція рослин серед парків та садів України.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат