Особливості позики під заставу нерухомості



Бувають ситуації, коли гроші потрібні негайно, а позичити їх у рідних чи друзів неможливо. В таких випадках найкращим рішенням являється кредит під заставу нерухомості Київ Траст Хаус. Організація видає швидкі кредити під низький відсоток, а в разі необхідності виплату по кредиту можуть бути відтерміновані.

пецифіка позики під заставу нерухомого майна

Інколи взяти кредит у банку неможливо у зв'язку з тим, що такі установи вимагають низку документів і в кінцевому результаті не видають позику. В таких випадках можна звернутися до офіційних фінансових організацій, де так само можливо отримати гроші в борг, проте без зайвих витрат часу та сил: не знадобиться довідка про доходи і тому подібне. Вам просто потрібно мати у власності нерухоме майно, яке можна використати як заставу.

Для кращого розуміння процесу, наведемо приклад. Уявимо, що у Вас є квартира. Її ринкова вартість складає 30 тисяч доларів. Отже, Ви можете отримати кредит у розмірі до 80% її вартості. В результаті, максимальна сума, яку Вам видасть кредитна установа буде складати 24 тисячі доларів. Однак, не обов'язково брати у борг найбільшу можливу суму. Ви можете позичити стільки, скільки Вам потрібно.

У більшості організацій кредити видаються мінімум на два місяці. Якщо Ви точно знайте, що за це період у Вас з'явиться дохід і Ви зможете погасити кредит ― тоді можна домовлятися про такий термін. Можливо також звернутися до спеціалістів компанії і розрахувати інший термін для виплати, а в разі необхідності продовжити його. Максимально виплату боргу можна розтягнути на 10 років.

Зазвичай, процентна ставка на небанківські кредити складає від 2%. Однак кінцевий відсоток визначає кредитна установа і погоджує його з клієнтом.

Головною перевагою кредити під заставу нерухомого майна являється те, що Ви можете продовжувати ним користуватися і погашати кредит. Вам не доведеться заповнювати безліч документів у банку, де Ви пояснюєте для чого берете кредити і як збираєтеся розпоряджатися грошима. Отриманий кредит Ви можете використати у будь-яких цілях.

Іншим плюсом позик під заставу нерухомості являється швидкість отримання грошей.

Які документи потрібні для отримання грошей?

Такий кредит можна оформити за один день при умові, що клієнт є громадянином України та досягнув вісімнадцятирічного віку. Також не має значення чи були у Вас успішні кредитні історії, єдиною умовою отримання грошей є наявність нерухомого майна. Заставити можна: земельні ділянки, нежитлові приміщення, житлові будинки та квартири та інше. Розгляд заявки займає від десяти до двадцяти хвилин. Зв'язатися з установою можливо онлайн або по телефону, який вказаний на сайті.

Для отримання позики потрібні такі документи:

      • паспорт громадянина України;
      • ідентифікаційний код;
      • реєстраційні документи БТІ, технічний паспорт;
      • документи на приватизацію заставного об’єкта;
      • виписка з реєстру на право власності;
      • свідоцтво про шлюб або його розірвання;
      • довідка про наявність прописаних осіб, реєстрації дітей.

При отриманні такого такого кредиту головне виконувати те, що прописано у договорі з кредитною установою, в іншому разі можливі штрафні санкції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат