Озонування салону: особливості процедури



Довготривале використання автомобілю без постійного очищення салону часто приводить к тому, що всередині з’являються неприємні запахи, які навіть не вивітрюються. Для того щоб знищити неприємний аромат використовують озонацію салону.

Особливості процедури

Озонування салону – це спеціальна процедура, яка дозволяє очистити салон автомобілю від неприємних запахів. Крім цього, така процедура дозволяє знищити всі шкідливі мікроорганізми всередині машини, тим самим зробив поїздку більш безпечною.

Львівська компанія «Dr-Struk» пропонує дану процедуру для кожного автолюбителя. Так як озонування вважається все ще новим видом процедур в Україні, але не дивлячись на це в неї вже є багато прихильників у різних містах.

Багато львів’ян та жителів інших міст часто звертаються саме до компанії «Dr-Struk» за озонуванням. Такий попит викликаний тим, що саме ця організація пропонує якісну процедуру озонування салону, при цьому її ціна доступна для кожного клієнта.

Процедурою озонування салону користуються багато автовласників. Такий попит обумовлений тим, що після довготривалого користування автомобілем, всередині нього починають з’являтися сторонні запахи. Зазвичай причиною виникнення неприємного аромату є дві особливості:

  1. Використання виробником синтетичних матеріалів. Саме в їх складі є велика кількість хімічних речовин, які і викликають неприємний аромат. Крім цього, такий аромат та хімічні сполуки доволі часто викликають алергічні реакції та проблеми с диханням після довготривалого використання. Зазвичай позбутися такого запаху самостійно практично неможливо, тому автовласники вибирають озонування салону.
  2. Наявність патогенних мікроорганізмів. Після довготривалого використання транспортного засобу всередині салону починають з’являтися шкідливі мікроорганізми, які активно розмножуються. Їхати в такому салоні буває не тільки неприємно, але й небезпечно, тому що такі мікроорганізми спричиняють розвиток різних захворювань.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат