Теплові насоси для опалення: основні переваги обладнання



Сучасні розробники пропонують покупцям широкий вибір нового обладнання для облаштування власного будинку. Особливу увагу в цьому питанні спеціалісти приділили опаленню. Тому зараз в якості альтернативного джерела живлення опалення пропонують теплові насоси. Дізнатися про це можна детальніше в статті.

Особливості пристрою

Теплові насоси – це різновид альтернативного джерела живлення, принцип роботи якого полягає в тому, що більш холодний предмет віддає своє тепло більш нагрітому. Такі системи опалення достатньо ефективні та дозволяють отримувати дешевше тепло без шкоди для навколишнього середовища.

Теплові насоси Termal​​​​​​​ користуються великим попитом серед покупців. На сам перед така популярність обумовлена тим, що використання таких систем виходить значно дешевше, ніж інші варіанти опалення.

До вагомих переваг такого обладнання відносять:

  1. Економічність. Для того щоб отримати 1 кВт*г теплової енергії, тепловому насосу потрібно використати усього до 0,35 кВт*г електроенергії. Завдяки цьому, якщо використовувати обладнання в будинку, вартість за комунальні послуги буде значно дешевше, ніж використання інших джерел живлення.
  2. Невеликі розміри. Конструкція теплового насоса відрізняється невеликими розмірами та компактними габаритами. Завдяки цьому, обладнання можна установити у будь-яке приміщення, при цьому сама система не буде займати багато місця.
  3. Відсутність шуму. Доволі часто користувачі, які обирають інші види джерел опалення жаліються, що вибранні пристрої дуже заважають своїм шумом. З тепловими насосами такого не буде, бо пристрої практично безшумні, тому їх роботу навіть нечутно в нічний час.
  4. Декілька режимів роботи. Окрім своєї основної функції опалення, теплові насоси також можуть працювати і на охолодження приміщення. Для цього в системах існує зимовий та літній режим роботи.
  5. Простота в експлуатації. Конструкція відрізняється своєю простотою, завдяки чому розібратися в ній можливо без особливих знань та навичок.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат