Чому варто замовити піцу на корпоратив?



Корпоративні зустрічі співробітників вже стали буденним явищем, ними мало кого можна здивувати. Це цілком нормально, що керівництво компаній бажає згуртувати колектив через неформальне спілкування за смачною їжею. Тут на допомогу прийде сервіс, від якого здійснюється доставка піци у Івано-Франківську цілодобово. Незалежно від того, де й коли планується провести корпоратив, LA П’ЄЦ привезе до вашого столу різні види піци, салати й напої.

Доставка їжі на корпоратив – це дуже зручно

Запропонуйте своєму керівництву зробити італійську вечірку. Особливо зручно, якщо з метою безпеки буде здійснюватися безконтактна доставка піци. Нехай під час корпоративу на столі у вашому конференц-залі буде гаряча піца – гостра, овочева, м'ясна, зі шматочками сиру, що тягнеться й тане в роті. Замовивши її, ви позбавите себе і своїх колег необхідності:

      • вигадувати меню;
      • готувати щось самостійно;
      • десь зберігати страви;
      • напружувати своїх домашніх зайвими клопотами;
      • завчасно закуповувати потрібні продукти.

Значно простіше, смачніше, і безпечніше замовити піцу з доставкою. Вибирайте ті сервіси, де використовують натуральні якісні інгредієнти від перевірених виробників і постачальників. Також важливо, щоб працівники суворо дотримувалися всіх норм санітарної безпеки. Тоді свято пройде вдало.

Замовляйте на корпоратив у офісі піцу, салати й напої https://lapiec-pizza.if.ua/ – тут є все, щоб втамувати ваш голод і спрагу. Завдяки сервісу доставки на столі з'явиться різноманітність, а в компанії добре заощадить на корпоративних витратах. На сайті ви зможете замовити піцу за класичним рецептом, а також додати до неї незвичайні інгредієнти із запропонованих.

Чому варто вибрати сервіс доставки?

Він стане для вас надійним постачальником смачної та недорогої їжі в Івано-Франківську, якщо ви задумали провести корпоративну зустріч в офісі чи на природі. У потрібну локацію вам доставлять будь-яку кількість необхідних порцій страв і напоїв.

Піца готується не в одному, а в кількох місцях. Тож логістичні маршрути сервісу розроблені так, щоб можна було швидко доставити піцу будь-куди в межах міста і його околиць. Попередьте працівників доставки заздалегідь про потрібну кількість ваших улюблених страв з асортименту. Тоді їх доставлять вчасно, а ви зможете забути про турботи, пов'язані з приготуванням або купівлею смачного частування для ваших колег.

Як вибрати доставку піци?

При виборі орієнтуйтеся на:

      • Свіжість і смак страв. Якщо ви користуєтеся сервісом уперше, краще завчасно замовити хоч одну піцу й скуштувати її. Найкраще, якщо страви готуються за італійською рецептурою із використанням свіжих високоякісних інгредієнтів від перевірених постачальників. Ви можете поцікавитися цим під час замовлення. Такий підхід гарантує високу якість готового продукту.

      • Зручність доставки. В ідеалі, якщо можна буде замовити піцу до офісу чи на природу в будь-який зручний для вас час. Вона стане і ситним ланчем, і швидким обідом, і легкою вечерею. Також вдало доповнить ваші офісні посиденьки або корпоративну вечірку.

Ця традиційна італійська їжа припаде до душі на будь-якому святковому застіллі. Замовивши її за акцією, ви можете чудово урізноманітнити свій стіл, пригостити колег корисною їжею та добре заощадити.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат