Швидкий підбір кредитів на Skywards

admin 28.08.2020 09:55 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

У період карантину багато МФО істотно змінили процес скорингу (оцінки кредитоспроможності). Особливо по відношенню до нових клієнтів споживчого експрес-кредитування.

За словами директора компанії "ШвідкоГрошi" Олександра Холода, так було в березні-квітні, коли погашення кредиту для багатьох втратило першорядну важливість з об'єктивних причин. Відсоток неповернення цієї весни подвоївся. Раніше цей показник був на рівні 18%.
Причини посилення вимог до клієнтів, які бажають отримати кредит онлайн без відмови, зрозумілі:
під час кризи у багатьох позичальників відсутній стабільний або запланований дохід, тобто коштів, які підуть на погашення боргу, може не виявитися в принципі;
спрацьовує фактор кризи довіри: це виникає через те, що люди не розуміють, що їх чекає в найближчому майбутньому.
Як відомо, щоб допомогти позичальникам, уряд пішов на безпрецедентний крок, скасувавши неустойки за діючими споживчими кредитами. Для ряду компаній з певним доходом, який безпосередньо залежить від обсягу оплат за простроченими кредитами, ситуація виявилася непідйомною. Що стосується ШГ, то в цій компанії рівень схвалення кредитів в той період знизився на 10-15%. Зараз скорингова система МФО "ШвідкоГрошi" на 90% працює так само, як це було до кризи.
Як вибрати кредитора
Нові МФО України, враховуючи досвід давно працюючих компаній, теж певною мірою стали вести більш суворий відбір клієнтів. Однак у них дещо інші завдання: їм необхідно напрацьовувати базу, завойовувати довіру клієнтів. Тож умови надання кредитів можуть дещо відрізнятися. І це дозволяє позичальникам розраховувати на більш лояльні умови кредитування.
Фінансовий агрегатор Skywards зібрав пропозиції найбільш популярних МФО. Зайшовши на сайт, клієнт може відразу ж побачити та порівняти умови кредитування різних компаній та зупинити свій вибір на найбільш вигідній пропозиції.
Як оформити заявку
Це зручно, оскільки не потрібно витрачати час на пошуки офіційних сайтів тих компаній, про які, клієнт чув: вся інформація сконцентрована в одному місці. Тут представлені і давно працюючі компанії, і нові МФО.
Вибравши кредитора, клієнт може відразу ж подати заявку на отримання позики в режимі онлайн. Відповідь, як правило, приходить протягом півгодини. В окремих випадках заявка розглядається довше.
Skywards - фінансовий помічник тих, хто бажає отримати гроші найбільш зручним способом!

admin

ТЕГИ : Skywards,кредити,займи,Київ,Україна

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат