Коли набивні стелажі - оптимальне рішення для складу



Набивні стелажі - це особливий вид конструкції, у якій відсутні технологічні проходи між рядами. Це дає можливість максимально щільно розміщувати вантажі на піддонах, збільшуючи таким чином місткість складського чи виробничого приміщення. Такі системи зберігання ще називають стековими, і є оптимальним рішенням для розміщення однотипної продукції. Набивні стелажі для складу

Основні види і їх особливості

Такі конструкції стелажних систем поділяють на 2 основні види.

  1. Глибинні стелажі. Припускають проведення завантаження продукції і її вивантаження з одного боку складу. Це означає, що товар, який надійшов першим, буде відвантажено в останню чергу. Такий принцип зберігання називають "LIFO" (по іншому "Last In, First Out"). Застосовують для продукції з тривалим терміном зберігання, наприклад, промтовари, побутова хімія і так далі.
  2. Прохідні стелажі. Дозволяють реалізувати принцип обробки вантажу "DRIVE - IN" або "FIFO", тобто піддон надійшов першим, буде і відвантажено першим. Це оптимальне рішення для товару з обмеженим терміном реалізації.

Металеві в'їзні стелажі дозволяють максимально ефективно використовувати площу і висоту виробничої дільниці, морозильної камери або приміщення для складу. Більш дательніне на сайті https://sklad-plus.com.ua/ua/nabivnye-stellazhi/

Переваги використання

Набивні стелажі мають ряд важливих переваг перед іншими видами конструкцій:

      • Зручність обслуговування із застосуванням складської техніки (рокла, штабелер, навантажувач, штабелер і інші);
      • Раціональне використання простору приміщень;
      • Можливість застосування різних принципів обробки вантажу;
      • Дуже добре підходить для блочного розміщення тендітних виробів;
      • Дають можливість оптимізувати робочі процеси (погрузка-вивантаження, переоблік, отборка товару за накладними);
      • Легкість монтажу;
      • Надійність;
      • Безпека обслуговування;
      • Естетичний зовнішній вигляд
      • Універсальність і широкий спектр застосування
      • Демократична ціна.

Установка таких конструкцій на склад - це ідеальне рішення для підприємств із середнім і великим обсягами товарообігу. У компанії "Склад Плюс" можна замовити металеві глибинні стелажі будь-яких розмірів і висоти. При цьому, тут можна купити, вже готові конструкції або виконані за індивідуальним проектом, складеним з урахуванням особливостей зберігання, характеру вантажу, площі і висоти приміщення, способу обслуговування товару. Підприємства гарантує кращу вартість стелажних систем, високу якість і високий рівень обслуговування.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат