Вибір товарних ваг



Товарні ваги - пристрої для використання в складах, на виробництвах і торгових підприємствах.

Товарні ваги - це зручні компактні пристрої з розширеним функціоналом. Якщо товарні ваги купити, то їх можна буде використовувати як в стаціонарних умовах, так і на виїзді. Базовими режимами у всіх моделях є функції зважування, підсумовування та тарування. Але крім цього електронні пристрої мають великий обсяг пам'яті і можуть оснащуватися:

      • Торговим дисплеєм, на якому передбачені індикатори маси, ціни, вартості.
      • Фасувальним індикатором, що відображає масу

Затребуваними є товарні ваги підлогові. Платформа в такому обладнанні виготовляється з нержавіючої сталі з порошковим високоміцним покриттям. Інші компоненти конструкції - стійка з дисплеєм, акумуляторний індикатор та мережевий шнур. Даний вид вимірювальної техніки проводиться у величезній різноманітності і може використовуватися для вимірювання ваги статичних предметів та живої маси.

Особливостями конструкцій товарних ваг є наступне:

      • Хороша волога- і пилезахищеність корпусу.
      • Висока межа зважування.
      • Яскраве підсвічування дисплея.
      • Режимом утримання показань.

У пристроях встановлюється акумулятор великої ємності, що забезпечує можливість експлуатації пристроїв в автономному режимі. Виробниками пропонуються моделі, які можуть через інтерфейс передавати інформацію на комп'ютер

Товарні ваги - це зносостійкі пристрої, які можуть експлуатуватися тривалий час. Вони гарантують високу точність вимірювань. Привабливою особливістю є мобільність пристроїв і можливість працювати в автономному режимі. При цьому допустимий температурний режим експлуатації становить -10 ° C - +40 ° C.

Важливим показником при виборі товарних ваг є найбільша границя зважування. Його значення має перевищувати на 10-15% максимальну заплановану навантаження. Також потрібно визначитися з точністю ваг. У більшості випадків пропоновані пристрої відрізняються середнім класом точності, що дозволяє проводити вимірювання з похибкою в межах від 1 до 200 м.

Підвищує комфортність експлуатації обладнання хороша індикація. Якщо зважування планується виконувати в погано освітлених приміщеннях, то слід віддати перевагу модель, оснащених дисплеями з підсвічуванням.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат